tiago gabriel

İskender Nikolov

яєαℓ мα∂яι∂ кσмρℓєкѕι
10 Numara!
1771581079946.webp

Lecce'nin sezon başı Estrala'dan 1.5m'e kadrosuna katıp Serie a'da bu sezon çok iyi bir çıkış yapan fransa doğumlu Portekiz u21 milli stoper oyuncusu.21 yaşında 1.96 boyunda.Yerden ve havadan inanılmaz savunma yüzdesiyle dikkat çekiyor

evet ama senden su oyuncular hakkinda bir kiyaslama beklerim:

Mariano Troilo
Juan Rodríguez
Tiago Gabriel
Juan ve tiago daha benzer profil zaten havadan,yerden iyi savunmacilar juanin biraz daha farkı ayağı da temiz ve topla çıkışları da var defansif rolde sol bek bile oynayabilir arada ama defansif özellik olarak tabii bence tiago bir tık daha iyi juan biraz daha araya girme,tackle konusunda iyi savunmada tiago hem bunlarda iyi hem de birebirde sağlam duruyor en beğendiğim olayı o zaten ikili mücadelede baya güçlü rakibi de yildiriyor yani bir de juan 3lude oynuyor tiago 4lude tabii o da fark yaratiyordur juanin performansında çünkü direkt 5li savunuyor cagliari o da baya bir rahatlatıyor.Ikisi de bu arada yasa göre baya soğukkanlı,saçma sapan hatayla gole sebebiyet vermeyen stoperler o da önemli ama dediğim gibi tiago çok daha iyi savunmacı ve çok olgun oynuyor o yüzden onu ekstra beğeniyorum hani biri sağlak biri solak stoper ama ikisi arasında biraz kıyas yapmış gibi oldum.Ayrica juanin ayak kalitesi iyi ama çok da iyi değil yani öyle geriden çok fark yaratacak kadar , belki onu da geliştirir
Troilo da valla 3lude merkezde oynuyor baya derinde savunuyor yani pek açılmadığı için kendi ceza sahasını falan iyi savunuyor zaten havadan iyi ama işte o da geleni direkt dikmek üzerine oynuyor ,yandan gelen topları kesiyor merkezde yakın oynayıp forvete top aldırmıyor falan bilmiyorum parmada defans oynamak çok da zor değil haramball var zaten gidip çok saçma sapan sicislar yapmadığın sürece tüm mac belli bir alanı savunmakla geçiyor orada bence biraz daha diğer özelliklerle de on plana çıkmak lazım pas kalitesi,hız,çeviklik de olmalı hani ekstrasi sadece duran toplarda hücum olarak iş yapıyor gol atıyor,içeride çok kafa topu alıyor rakip ceza sahasını karıştırıyor.Fena değil ama çok da beğendiğimi söyleyemem performansı da değişken bu arada bazen çok garip hatalar yapıp yakıyor da takimi , roma falan istiyormus satarlar büyük ihtimalle orada da görmek lazım onu

Ekstra olarak unuttum söylemeyi bu arada tiago leccede ters ayakla sol stoper oynuyor ama ona rağmen müdahaleleri temiz baya ters ayakla bile çok iyi süzüp kesiyor topu

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt