Tılsım!

Melih Sönmez

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Evt arkadaşlar, bu konuyu genele açmayacaktım çünkü 2 gündür yeteri kadar gerginim ama sizlerden de yardım almak için @Emrah Yıldırım'ın ısrarı üzerine konuyu genele taşımayı uygun gördüm.

2 gün önce, çalışma masamın altına kalemi mi düşürdüm. almak için aşağı doğru yöneldiğimde gözüme 1 kağıt takıldı. birden tırstım ve ani 1 hareketle kendimi geri çekerken kafamı da masaya vurdum. 5-10 dk olayın şokunu atlattıktan sonra kağıdı almaya karar verdim. kağıdın dış, katlı görünüşü şöyle:

Dikkat: Spoilerlara baktıktan sonra başınıza bir şey gelirse benden bilmeyin, bu tür şeylerden etkileniyorsanız bakmayın abicim.

9132inciz613494.jpg
5310incie1999987.jpg

Evt, tılsım olduğu çok belli, üzerinde bazı rakamlar vs var. işi daha da derinleştirmek adına kağıdı açmaya karar verdim. fakat bir yandan da acayip tırsıyorum. Sonunda yavaş yavaş açtım. kağıdın her açtığım katında 1 felak suresi okuyordum. 1 ürperti oluşuyordu kağıdı her çevirişimde. sanki bir şeyleri serbest bırakıyormuş gibiydim. yarıda bıraktım önce, boş ver açmayayım hiç dedim kendi kendime. fakat meraklı yapım, içimdeki korkuyu bastırdı ve açmaya dvm ettim. sonuç olarak şöyle bir şey çıktı ortaya:

35923430_2020736277999168_4252924028643180544_n.jpg
35552082_2020736064665856_1113506417932763136_n.jpg
35629267_2020736217999174_3929105961498705920_n.jpg

deyim yerindeyse gördüklerim karşısında afallamıştım. ödüm bokuma karışa karışa forumda transfer nöbetine yazdım, Arapça bilen var mı diye. @Arda Sadi biliyormuş ama yeterli düzeyde değildi. Mevzuyu @Hayri P. Cund'a açtım, ''dikkatli ol ahbap, kurbağaya dönüşmeni istemem'' dedi. en son nette 1-2 dini içerikli foruma konuyu taşıdım. oralardan 1 cevap geldi. ahbap bunlar tılsım, yerinde olsam yakarım. bu topa girmek istemiyorum dediler. 2 gündür arada kalmış durumda dolaşıyorum. arapça bilen arkadaşlar yeşillendirsin mevzuyu, ne yazıyor bu Tılsımda? @Uğur Güzel

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tesadüf olduğunu sanmıyorum ama spoileri açınca pc ekranı kitlendi..

reset atıp geliyorum.

99 defa insan yazmışlar rengim tılsıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

"Giden her sevgilinin ardından hep biz olduk el sallayan" yazıyor bir yerinde ama gerisini okuyamadım.

Enteresan Melih Bey. Hiç kapınıza "bu mektubu 15 defa yazın, 30 defa yazın yoksa başınıza gelmeyen kalmayacak" türünde mektup bırakılmadı mı? Bu da aynı şey. Muhtemelen bir imam hatiplinin şakasına maruz kalmışsınız

Enteresan Melih Bey. Hiç kapınıza "bu mektubu 15 defa yazın, 30 defa yazın yoksa başınıza gelmeyen kalmayacak" türünde mektup bırakılmadı mı? Bu da aynı şey. Muhtemelen bir imam hatiplinin şakasına maruz kalmışsınız

öyle bir şey gelmedi hiç kapıma sayın Kaya. Nasıl 1 semtte oturuyorsunuz?

Siz arapça biliyormuşsunuz. Öyle söylendi bana. Mektup falan da geliyormuş evinize.

Bu işin kurtuluşu yok nurlar için de yat.

öyle bir şey gelmedi hiç kapıma sayın Kaya. Nasıl 1 semtte oturuyorsunuz?

Siz arapça biliyormuşsunuz. Öyle söylendi bana. Mektup falan da geliyormuş evinize.

O yüzden mi transfer sayfasında söylendi. Yok hocam bende sadece listening var :asd: duyduğumu anlayabiliyorum. Okuma yazma konuşma yok ;)

Geri
Üst Alt