# Timm Klose

Onur Yücel

10 Numara!
1.95 boyu, Alman-İsviçre karışımı disiplini ve soğukkanlığı ve tecrübesiyle aradığımız stoper. Bazıları 2.ligde oynuyor vs. diyebilir ama orası 2.lig değil Championship.

Championship'te Süper Lig'de yer alan çoğu takımdan iyi kadrosu olan takımlar var. Klose, sadece 1 sene önce 11M'ye Wolsfburg'dan Norwich'e gitmiş bir isim.

Timm Klose - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt

Guzel bir oneri renktas, ama anlamadigim bir sey var. 11 milyon € karsiliginda transfer olmus zaten bunu sende yazmissin. Istatistiklere gore neredeyse tum maclarda oynamis, yani banko 11 oyuncusu. Biz bunu nasil alacagiz veya soyle deyim, Norwich bu nu neden kaca satsin?

Guzel bir oneri renktas, ama anlamadigim bir sey var. 11 milyon € karsiliginda transfer olmus zaten bunu sende yazmissin. Istatistiklere gore neredeyse tum maclarda oynamis, yani banko 11 oyuncusu. Biz bunu nasil alacagiz veya soyle deyim, Norwich bu nu neden kaca satsin?

Norwich geçen sene PL'deydi. Sen de bilirsin İngilizler biraz bonkör oluyor transferlerde ama bu sene o gelirleri yok. Zirveden biraz uzaklar. Galatasaray gibi dünya markası bir kulüpte oynamak ister.

11M bence biraz fazlaydı ama İngilziler veriyor. Bu sene takım küme düşünce haliyle değeri biraz daha düştü. Doğru pazarlıkla 4.5-5M gibi bir bedele alınır bence.

Norwich geçen sene PL'deydi. Sen de bilirsin İngilizler biraz bonkör oluyor transferlerde ama bu sene o gelirleri yok. Zirveden biraz uzaklar. Galatasaray gibi dünya markası bir kulüpte oynamak ister.

11M bence biraz fazlaydı ama İngilziler veriyor. Bu sene takım küme düşünce haliyle değeri biraz daha düştü. Doğru pazarlıkla 4.5-5M gibi bir bedele alınır bence.

Galatasaray gibi bir dünya markası Türkiye liginde oynuyor

Adam neden Türkiye ligine gitsin ki

Ha düştüler diye daha az para isteyecekler gibi 1 garanti yok.

Liverpool Wijnaldum için 25m avroya satın almıştı mesela

Galatasaray gibi bir dünya markası Türkiye liginde oynuyor

Adam neden Türkiye ligine gitsin ki

Ha düştüler diye daha az para isteyecekler gibi 1 garanti yok.

Liverpool Wijnaldum için 25m avroya satın almıştı mesela

Wijnaldum hiç 2.ligde oynamadı ama? Drogba gibi bir adam geliyorsa Klose neden gelmesin? İngilizler bonkördür, Klose'de gelmeyi isterse "bence" en fazla 5-6M'ye biter.

Wijnaldum hiç 2.ligde oynamadı ama? Drogba gibi bir adam geliyorsa Klose neden gelmesin? İngilizler bonkördür, Klose'de gelmeyi isterse "bence" en fazla 5-6M'ye biter.

Drogba Çin liginden geldi ve 1.5 sezon için 10m avro ödedik.

Kloseye yıllık 7 milyon avro mu ödeyelim?

Drogba Çin liginden geldi ve 1.5 sezon için 10m avro ödedik.

Kloseye yıllık 7 milyon avro mu ödeyelim?

Drogba ile mi karşılaştırıyorsun? Klose ortalama,bizim seviyemize uygun bir stoperdir. Serdara 4.5 Bonservis + 2M Maaş verenler; Klose'ye biraz daha fazlasını verirler heralde.

Abartılacak bir paraya gelmez, merak etme.

Normal futbol taraftari olarak hepimiz oyle dusunuruz genelde ama burada yaniliyoruz, Norwich fazla bir gelir kaybi yasamadi. Yeni yayin ihale geliri ile hem kume dusen takimlara daha cok para verdiler hem de suanki lig siralamasinda playoff icin mucadele ediyorlar (6. ve 8. arasinda 2 puan fark var), yani seneye tekrar Premier League de olabilir.

Artik onceden oldugu gibi buyuk ekonomik sıkıntıları olmaz Ingiliz kuluplerin. Gecen sezon Norwich kume dusmesine ragmen £66.7 milyon aldi.* Ben o yuzden 11 milyon € karsiliginda transfer olmus ve surekli 11 de oynayan bir oyuncunun bizim alabilecegimizi zannetmiyorum. Satsalar bile o verdikleri paranin altina satmazlar. Tabiki oyuncunun performansindan memnun degilseler o zaman isler degisebilir.

Oyuncu bizde oynamak isteyebilir bu gayet normaldir, iki kulup arasinda ciddi bir fark var ama buradaki sorun oyuncunun bonservis bedeli + Ingiliz kuluplerin ekonomik olarak artik cok guclenmeleri. 4-5 e satacaklarina hic ihtimal bile vermiyorum kisa bir sure icinde. Belki sozlesmesi bitmek uzere olsa durum degisik olabilirdi.

* link

Normal futbol taraftari olarak hepimiz oyle dusunuruz genelde ama burada yaniliyoruz, Norwich fazla bir gelir kaybi yasamadi. Yeni yayin ihale geliri ile hem kume dusen takimlara daha cok para verdiler hem de suanki lig siralamasinda playoff icin mucadele ediyorlar (6. ve 8. arasinda 2 puan fark var), yani seneye tekrar Premier League de olabilir.

Artik onceden oldugu gibi buyuk ekonomik sıkıntıları olmaz Ingiliz kuluplerin. Gecen sezon Norwich kume dusmesine ragmen £66.7 milyon aldi.* Ben o yuzden 11 milyon € karsiliginda transfer olmus ve surekli 11 de oynayan bir oyuncunun bizim alabilecegimizi zannetmiyorum. Satsalar bile o verdikleri paranin altina satmazlar. Tabiki oyuncunun performansindan memnun degilseler o zaman isler degisebilir.

Oyuncu bizde oynamak isteyebilir bu gayet normaldir, iki kulup arasinda ciddi bir fark var ama buradaki sorun oyuncunun bonservis bedeli + Ingiliz kuluplerin ekonomik olarak artik cok guclenmeleri. 4-5 e satacaklarina hic ihtimal bile vermiyorum kisa bir sure icinde. Belki sozlesmesi bitmek uzere olsa durum degisik olabilirdi.

* link

Dediğin doğru ama bence alınmayacak oyuncu değil. Önüne gelene 2.5M maaş veren bir kulübüz. Serdar-Eren-Tolga-Cavanda-Linnes 5'lisine 20M'ye yakın bir bonservis ödendi.

Stoper ihtiyacı bu kadar açıkken Klose gibi isime de verilebilir. Yoksa bende hemen bırakırlar demiyorum. Önemli olan oyuncunun istemesi. Kulüp bir şekilde hallolur.

Abi kalın kafalılık olacak ama bazı mevkileri bazı ülkelerde arayacaksın stoper istiyorsan gideceksin İtalya ligine orta sıra bir takımın banko oynayan adamını almaya çalışacan..
Onlar bu lige fazla bile gelir..

Begenmiyorum, zaten alamayiz da o ayri konu.

Geri
Üst Alt