Tioté Yarın İstanbul'da İddiası!

Diarra ile ilgili bilgisi yoktur muhtemelen. Ayrıca onun da geleceğini söylemek istese farklı bir şekilde anlatır.
Zaten ikisi birden gelmez imkansız bir şey

Oyle bir yaziyorlar ki gundem olusturuyorlar ama olmadigi zamanda ben oyle demek istemedim deyip isin icinden cikiyorlar. Valla pes...

Gazetecilik bu olsa gerek

Tiote h.olsun. Hem tiote hem diarra olacak diyenlere inanmayın mallıyorlar milleti. Diara ceza ve zam için bizi kullanıp oyaladı belliydi gelmeyeceği. Demekki tiote ile önceden anlaşılmış bekletiliyoormuş. Ben diarrayı isterdim takıma iki sınıf atlatırdı ama tiotede bu sene için ihtiyaç görür. Ne yapalım idareedicez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ALLAHlMMMMMMMMMMM

ALLAHIMMMMMMMMM

DIARRAYI ISTEMEDIMMMMMMM

HICBIR ZAMAN ISTEMEDIM

VE TIOTE GELSIN DEDIMMMMMM

KESKE FERRARI ISTESEYDIM ALLAHIMMMMMMM

NEYSE TIOTE SUPERDIR

DIARRA × 2 guc kuvvet olarak

Tiote müthis olur... Lass´daki oyun zekasi ve teknigi yok, ama muhtesem bir dinamo olur. Ikisi gelirse, aglarim.

Diarra hakkinda Mustafa Özbas arkadasimiz özelden ne yazmisim bi yapistirsin da suraya benim gercek düsüncelerimi ögrenin.

Yalniz bu forumda gece gündüz trollük yapiliyor, kimse sesini cikarmiyor. Ben acik acik italyan menajer fln gelmiyor dedi diyip totem yapinca mi inaniyor buna millet. Bak Alpay diyor ki, eger bu tip olaylara inanan varsa, onlarin safligi. Peki kapi gibi totem olayina inananlara ne demek gerekir? Yani birde gözlere soka soka dedigin gibi 20-30 mesaj attim.

He simdi Diarra nin gelecegi varsa bile gelmez, totem bozuldu.
Sen kendini savunuyorsun ben seni suçlamadım dikkat edersen. Üslup ve tavrın itici insanları salak yerine koymaya çalışıyorsun her şeyi bildiğini sanıp. Niyetin bu değilse bile yapıyorsun.

Bak diyorum ılımlı ol o zaman insanların tavrı da değişecek sana karşı, insanları kasıtlı olarak sinirlendirmeye çalıştığını sanmıyorum zira.

Diarra'ya karsi yapilan blofde olabilir yalniz...

Sokayim boyle transfere. Iyice siyirdik anasini satayim

Tiote bacak kıran cinsten bir adam işe yarar mı elbette fakat ondan estetik ara pasları diagonal toplar felan beklemek hayal.
Adam tam bir yamyam.

lass hircin degil

selcukun zencisi

bi boka yaramaz

tiote it gibi kosuyor ve full kas

is yapacak gorursunuz

bizim ligte atiba gibi mehmet topal gibi sadece top çalan adamlar kral ilan ediliyor

insaf edin böyle adamlarla tiote gibi adamları aynı cümlede kullanmayın artık

leivanın zencisini alıyoruz ama cok daha agresif aynen melo gibi yani bize tekrar ruh katabilir

bu sene bol bol kemik sesi duyuracak bir adam tabi gelirse

Galatasaray'a zeki oyuncu lazım beyniyle top oynayan savunma bile yapsa dahi zeki oyuncu lazım..
Tiote malın teki bana göre.
Mevcut kadroda gerçekten Tolga Ciğerci daha iyi transfer.

Renkdashlar Tiote Lass birlikte gelecek diyorlar iliklerime kadar ıslanırım eğer doğruysa

Yahu daha ne Diarra'si? Levent Nazifoglu acik acik Diarra'nin alternatifleri var demedi mi? Dedi. Tiote iste o alternatif. Diarra kadar iyi mi sorusuna evet bile diyemedi. Tiote Diarra kadar iyi mi? Degil iste.

Yani Diarra yatmis mantiken.

Geri
Üst Alt