Tioté Yarın İstanbul'da İddiası!

Kazma zaten ama o kadar kötü değil ayağı. Defansif anlamda tam bir azman ama.

İyi de bu değirmenin suyu nereden geliyor,hem Tiote'nin hem Diarra'nın masraflarını karşılayacak maddi durumumuz var mı?

Tamam yarin istanbul'a geliyor da nasil diarra ile alakasi yok? Ikiside önlibero, demek ki dun aksam lokomotiv ile yapilan toplanti'dan olumsuz haber geldi ki b planda olan tiote'yi hazir tuttular ve simdi de istanbul'a cagiriyorlar.

Ali Naci kolay kolay sallamaz, yonetim'den haber alip yazmistir bunu ama tiote transferinin diarra ile alakasi yok diye yazmasi bana tuhaf geldi.

Bence lass transferi yatti, yoksa tiote istanbul'a cagrilmazdi.

İyi de bu değirmenin suyu nereden geliyor,hem Tiote'nin hem Diarra'nın masraflarını karşılayacak maddi durumumuz var mı?
Diarra gelmiyor daha ne Diarra'si.

Ama önümüzde ki yil yine ceza alacagimiz icin (belki transfer yasagi) 2 yillik transfer yapiliyor. Ondan Nazifoglu gelecegin takim'i diyor. Gelecegimiz Tolga Cigerci yani.

Ben fitim şahsen. Hayırlı olsun camiamıza..

Tipi Bruma'yı da andırıyor.

Defansif anlamda sorunumuzu çözer , azman bir oyuncu

Tiote-Lass-Denayer-ETO gelsin Donk-Salih-Umut-Olcan-Tarık-Endogan-Umut G. Gitsin.

Muslara-Cavanda-Ched-Denayer-Carole-Tiote-Diarra-Tolga-Sneijder-Bruma-ETO

8 adet siyahi eleman ile maçlara 3-0 önde başlarız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben hem Diarra hem Tiote nin gelecegini dusunmuyorum. Keske oyle birsey olsa sevincten takla atardim.

Ama ikisi birbiri ile alakasiz stilde oyuncular.

Tiote bildigimiz 6 numara. Sert ve kesici ve cok agresif. Pas oyununda zayif ve ofansif katkisi minimum.

Diarra hem 6 hem 8 numara. Defansif olarak cok agresif degildir ama pozisyon alma ve top calmasi ust duzeydir. Top ta ayagina yakisiyor ve baya teknik bir orta saha. Topu ileriye tasip calim atma ozelligine de sahiptir.

Hem de dibine kadar zenci. Takımdaki zencileri sayarken bunu ikilik sayabiliriz.

yabanci siniri kalkti sevindik simdi de moktan transferler yapiyorlar abv capsizlarin

Diarra +Tiote gelirse fena olur tabi de Diarra gelmez bence artık.

Hem Lass hem Tiote alacağımızı düşünmüyorum. Tiote de beklediğimiz hiç birşeyi karşılamaz.

Geri
Üst Alt