Tioté Yine Sağlık Kontrolünde!

Dış menüsküs problemi basit bişe değil mi? Sakatlansa dahi 1 aya sapasağlam dönebilir.

Birileri Galatasaray üzerine büyük oyunlar oynuyor. Nası medya la bu, kamuoyunu yanıltmaktan baska biseye yaramıyorlar.

Dış menüsküs problemi basit bişe değil mi? Sakatlansa dahi 1 aya sapasağlam dönebilir.

Çok basit bir şey. Sende de vardır, bende de vardır halısahaya giden günde 3 4 kat merdiven çıkan herkeste vardır. Bende önemli bir şey var sandım bunun yüzünden falan transfer durmaz başka bir şey var.

Çok basit bir şey. Sende de vardır, bende de vardır halısahaya giden günde 3 4 kat merdiven çıkan herkeste vardır. Bende önemli bir şey var sandım bunun yüzünden falan transfer durmaz başka bir şey var.

aynen bende de var :D baya eski hatta. Daha bi zararını görmedim hafta da min. 1 halısaha da var.

6 ay sakat serdar kontrolden başarılı çıkabiliyorda znci herif mi geçemeyecek. Zenci lan bu bir kere yapısına ters tek bacağıyla bile insan yiyebilir

Kaçıncı derece olduğu söylenmiyor. Transfere engel olacak bir şeyse kötüdür durum.

Geri
Üst Alt