# Tita Melih Gökçek

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
tita_antalyaspor_gol_sevinci.jpg

Melik Gökçek kısaca Tita. Oldukça hareketli bir oyuncu arkadaşlar. Bu sezon 4 gol, 14 asistlik bir performans göstermiş. Zaten istikrarlı bir oyuncu. Her sezon benzeri performans sergiliyor. Yaşı ilerlemiş olabilir ama yerli olması büyük avantaj. Oyuna sonradan girip iş yapar her zaman.

İsimden kaybediyor.

Geldikten sonra 20 yıl gitmek bilmez bu.

Bu tür adamların adını öneri forumunda gördükçe koca kafalı tipsize nefretim daha da büyüyor.

Mümkünse Melih ve Gökçek isim kombinasyonlarından herhangi birine sahip olan kimse kulübe adım atmasın.

Ha bir de : Leş topçu :(

Bir bu kalmamisti adi geçmeyen tam oldu.

Valla şu anda bile kadromuzda bulanan birçok oyuncumuzdan daha klass bir oyuncu. Hem yerli. Alırsın oturur bir kenarda. Gerektiği zaman da katkı sağlar. Önümüzdeki 1-2 sezon sınırlama yüzünden çok zor geçecek. O yüzden bu zorlu virajda iş yapabilecek her yerli oyuncu gündeme gelmeli.

Sol beke de bi Gökçek Wederson çaktık mı tamamdır.

Haa buarada beyler Melih Gökçek'i latife olsun diye yazdım. Fazla takılmayın :D

Mevlüt'ü aldık galiba.Gerek yok.Ayrıca Türkiye'den yaşlı yerli forvet arıyorsak Nobre var Tita'dan önce.

harika öneri nobre ve bobo'yu da alıp sneijder ve melo'yu satalım. sonuçta hedef ligde kalmak.:005:

edit: hürriyet gücer'i de almak lazım es-es mali krizde zaten. birde yanına bekir ozan çakarsak ligde kalırız bence.

Buarada yorumlar ibretlik haaa :D Görende yedekte dünya starları falan oturuyor sanır. Bu sezon sonradan oyuna girip hareket katabilecek oyuncumuz neredeyse yoktu. Ayrıca yabancı olsa haklısınız derdim de, yerli adamın nesini beğenmiyorsunuz.

Geri
Üst Alt