TKBL 11/12 H:6 | Fenerbahçe 96-82 Galatasaray MP | 27 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TKBL 11/12 H:6 | Fenerbahçe 96-82 Galatasaray MP | 27 Kasım | Maç Sonucu

Işılın bu takımın kamburu olduğunu görmemek için kör olmak lazım artık. Forma öpmeyle,taraftara şov yapmayla olmuyor.Derbilerde 0.5 sayı ortalamasıyla oynayan kaptanımıza(!) duyurulur.Şakşakçı taraftarda artık Işıla tepki koymalı.Ben Abdi İpekçiye gidip yuhalayacağım Işılı bundan sonra.Artık gitsin şu takımdan

hocam aynı sizin gibi düşünüyorum tüm yerlilerimizde bir gelişme görüyorum ama ışıl da gram ilerleme yok.taurasi , tina , alba onun yüzünden +1 kişilik oynuyorlar.bugün taurasi nin etkin oyunuyla fark 9 sayıya dek düştü ama ışıl gene rezil oynadı birde kaptığı topu potaya sürerken elinden kaçırdıya sinirden kumandayı tvye fırlattım :( :mad:

ne zaman şöyle fairplayden önce ben benim takımım deyip şampiyonluklara ambargo koymamızı sağlayacak bir başkanımız olacak :(

Bu kadar basit...İşte aynen böyle en az taraftar kadar benim takımım diyen başkan ve yöneticiler ne zaman gelirse bu takımın başına o zaman şampiyonluklara ambargo koyarız...

Yoksa böyle hem basketbolda hem futbolda gerekli olan hırsı göstermeyip yarım yamalak kadrolar hep eksik kadrolar kurulduğu müddetçe böyle yenilgiler alırız.

maçı seretmedim ama yerli katkısı olarak 3-5 sayı alırsan sonuç normal.koç yetersiz ,yerliler yetersiz.dünyanı en iyi 2 oyuncusu takımında olmuş fayda etmez.bunca yatırıma yazık.

Birsel ve Nevriyeyi istemeyenlerde mutludur şimdi Bahar ve Işılın enfes(!) performansları sonrası

kazım var diye keita yı istememek bahar ve ışıl var diye birsel ve nevriyeyi istememek ilginç bir taraftar topluluğu olduk

tepki olmaz kapasitesi bu kadar onun da fazla bir suçu yok

ceyhun hoca ile beraber kapasitesine uygun bir takıma paketleyip verelim şunları.nice avrupa şampiyonlukları ligde seri kupalar ufukta bir hayal gibi bu ikisi yüzünden :(

Cevap: TKBL 11/12 H:6 | Fenerbahçe 89-80 Galatasaray MP | 4.P | GSTV

Haddini bil haddini..

sen böyle benim söylediklerimi anlayamayacak çapta olduğun için söylediklerime karşiı bir tez sunamıyorsun..Böyle bilemeden işte çapsız çapsız yazıyorsun..

Burada yazdıklarımdan Ceyhun Yıldızoğlunu savunduğumu çıkarmayı ancak sen becerebilirsin..

Vitamin haplarını alıp, beslenmene dikkat ederek zekanı normal seviyelere getirmeye çalış. Sonra oyuncuların adını düzgün yazmayı öğren gel tartışalım. Sakat oyuncaya sallamak için direk özürlü olmak lazım zaten.

Bir de bir şey söylemiş gibi anti tez bekliyor, her yenilgiden sonra böyle adamların toplanmasından bıktım.

İyi güzel diyorsunda takımı organize edecek koçtur.Takım ne savunma yapabiliyor ne hücum.Bir alan savunması yapmaya çalıştılar komedi.Mola alıyor.Mola sonrası hücumu Şaziye ile kullanıyor takım.Tina'ya Dee'ye bir oyun çiz bari.Alba en önemli 2 maçı kaçırmıcak demişsin sakatlandıysa napsın kız.Doktorların elinde sihirli değnek yok ya.

Ayrıca Motovic kim onu da çözemedim?

Yahu ben koçu savunmuyorum ki..Bu oyuncuların hiç mi suçu yok..Bu transferleri her branşta eksik yapan bir türlü o hırsı arzuyu göstermeyen iş bilmez yöneticilerin hiç mi suçu yok...Yani ne deeye ne Tinaya oyun çizilmiyormu yani..Yahu Işıla oyun cizdirsen ne olacak..Şu savunma ve hücümu yapacak olan sahadaki oyunculardır koç değil..

Türkler lesh. Ben böyle dandik basketbolcular hayatimda görmedim. Isil da dahil. Sayi atamayan basketbolcu mu olur yahu? Yabanciyla nereye kadar?

(7 üye ve 41 konuk):coffee:

yine klasik caferağa maçı, önce başa baş sonra bir anda farkı açıp maçı yenik bitirmek.malesef ilk beş başlayan oyuncularımızın dışında yedekten gelip katkı veren bir oyuncumuz yok türk oyuncularımızdan katkı sıfır bunlara sezon başı çözüm bulunamaması çok ilginç.

Vitamin haplarını alıp, beslenmene dikkat ederek zekanı normal seviyelere getirmeye çalış. Sonra oyuncuların adını düzgün yazmayı öğren gel tartışalım. Sakat oyuncaya sallamak için direk özürlü olmak lazım zaten.

Bir de bir şey söylemiş gibi anti tez bekliyor, her yenilgiden sonra böyle adamların toplanmasından bıktım.

Oyuncunun adını yanlış yazmış olabilirim ama senin gibi en azından palavra atmıyorum..

Mesela sakat olan oyuncuya salladığımı söylemen gibi...Gerçi buna palavra demiyorsan anlama kıtlığıda diyebiliriz..

Bende sizin gibi polyanacı,gerçeklerden bi haber,hiç bir bk görmeyen taraftarlardan bıktım..

Ama size göre eleştiren ,gerçeklerin farkına varan taraftarlar kuş oluyor..Hatta onlar hep yenilgilerden sonra gelip burada toplanıyorlar.Bu bahsettiğin tipdeki taraftarlar senin gibi düşünen taraftarlardan daha çok olsaydı tüm branşlarda bu kadar başarısız olmazdı..

Sen gene bir tez sunamayacaksın..O zaman Ara bakalım sen yazımda bir türkçe hatası varmı,isim yanlışlığı yapmışmıyım,noktalama işaretlerinde bir hata varmı..Bu hatalar yoksada anlama kıtlığından dolayı palavrada sıkabilirisin..

Bayan basketboluna ilgi ne kadar güzel herkes bir suçlu bulabilmiş inşallah bu ilgi salona da yansır da takım artık 100 kişiye oynamaz.

REzillik.

Bir de şu yerli muhabbeti baydı artık eldekiler bu yapacak bir şey yok.Ayrıca Birsel veya Nevriye'nin hiçbir zaman gelme gibi bir durumu olmadı,sene başında gelmek istemişler ama almamışız gibi konuşmalar (ki ben de öyle düşünüyordum) doğru değil.Kulüplerinden iyi paralar almak için Galatasaray ismini kullandıkları bir gerçek.

Galatasaray Sözlük linki vermek yasak mı değil mi bilmiyorum fakat yazıyı yazan arkadaş tamamen anlatmış.Yani eldeki bu kadrodan verim alamamak ciddi derecede yetenek gerektirir.İşte bu da link belki okumak isteyen olur ; ceyhun yıldızoğlu - galatasaray sözlük

Oyuncunun adını yanlış yazmış olabilirim ama senin gibi en azından palavra atmıyorum..

Mesela sakat olan oyuncuya salladığımı söylemen gibi...Gerçi buna palavra demiyorsan anlama kıtlığıda diyebiliriz..

Bende sizin gibi polyanacı,gerçeklerden bi haber,hiç bir bk görmeyen taraftarlardan bıktım..

Ama size göre eleştiren ,gerçeklerin farkına varan taraftarlar kuş oluyor..Hatta onlar hep yenilgilerden sonra gelip burada toplanıyorlar.Bu bahsettiğin tipdeki taraftarlar senin gibi düşünen taraftarlardan daha çok olsaydı tüm branşlarda bu kadar başarısız olmazdı..

Sen gene bir tez sunamayacaksın..O zaman Ara bakalım sen yazımda bir türkçe hatası varmı,isim yanlışlığı yapmışmıyım,noktalama işaretlerinde bir hata varmı..Bu hatalar yoksada anlama kıtlığından dolayı palavrada sıkabilirisin..

Oyuncunun adını yanlış yazmayı bırak sen onun Fenerbaçe oyuncusu olduğunu bilmeyecek kadar cahil, bilgisiz boşsun işte. Alban en önemli iki maçı kaçırmayacak demen de oyuncuya sallamaktır. Sakat olduğunu bilmediğin açık tabi. İşte bu kadar ilgisiz normalde takımla alakası olmadan sadece yenilgilerde gelen ameleler bıktırdı beni. Basketbol anlayışına bak çay demle zaten, hücumu ve savunmayı oyuncular yaparmış, koç ne yapsınmış. Basketbolu bu kadar basit zanneden daha doğrusu beyni bu kadar kavrayabilenler bıktırdı işte. Hala basketbol adına en ufak bir şey söyleyemeden anti tez bekleyen ezikler.

Hadi bakalım imla ve noktalama yanlışlarına

atmıyorum... tek nokta olmalı.

kıtlığıda yanlış, burada de/da ayrı yazılır.

bıktım... tek nokta olmalı

Ara cümlenin ortasındaki kelimeye büyük harfle başlanmaz

türkçe T harfi büyük olmalı

varmı mı eki ayrı yazılır

yapmışmıyım mıyım ayrı yazılır

varmı mı ayrı yazılır

yoksada da ayrı

palavrada da ayrı

üç noktalar hep yanlış zaten de uğraşamayacağm

Bunları yazıp bir de imla hatası yapmış mıyım diyecek kadar boşsun işte.

Galatasaray Medical Park'ta Diana Taurasi 11/21 saha içi isabetiyle 33 sayı, Tina Charles 11/19 saha içi isabetiyle 22 sayı, 9 ribaund, 3 asist ile oynadı. Epiphanny Prince 13 sayı, 5 asist içeren bir performans sergiledi.

82 sayının 68'ini 3 oyuncu atmış.. Fazla söze gerek var mı ?

Bir de şu yerli muhabbeti baydı artık eldekiler bu yapacak bir şey yok.Ayrıca Birsel veya Nevriye'nin hiçbir zaman gelme gibi bir durumu olmadı,sene başında gelmek istemişler ama almamışız gibi konuşmalar (ki ben de öyle düşünüyordum) doğru değil.Kulüplerinden iyi paralar almak için Galatasaray ismini kullandıkları bir gerçek.

saçma.arayıp bulup çıkaracaksın olmadı eldekileri geliştirecek veya maksimum seviyede kullanacaksın.ışıl geldiğinden beir gelişme yok,bahar bırak ilerlemeyi daha da kötüye gidiyor.demekki bayan şube yönticileri ve koç bu işte yetersiz.biz 2-3 senedir en az fener kadar para yatırıyoruz ne için bi sene cumhurbaşkanlığı bir senede türkiye kupası için mi.bu senede şampiyon olamaz isek bunun hesabını kim verecek.

hiç moralimizi bozmayalım biz bunları abdi ipekçide 15-20 sayı farkla yeneriz lider olup saha avantajını alırız.Ama playofflarda abdi ipekçideki maçlar için garanti veremem.

bu arada şikecilerin taraftarında gelişme var :D geçen sene final serisinde caferağadaydım (3.maçta) hiç bu kadar destek yoktu

Geri
Üst Alt