TKBL 13/14 Final 1.Maç | Galatasaray Odeabank 72-69 Fenerbahçe | MS | 25 Nisan

Turgayin cocuklari maca heyecan katti, tebrikler kizlar devami da gelsin.

Tapatalk

pazar günü de kayıp yaşamayız galiba

bu rezil oyuna bu skor süper

Hiç akıllanmıyorlar ya, gene 3'lüğü yiyecektik az daha. Neyse ki galibiyet geldi.

kötü oynadık ve kazandık...bi daki maçı daha iyi oynamalıyız...

bostikFB - 25.04.2014 21:33

bos.gif

en güçlü totemimi yaptım‚ tuvalette bir sigara içtim‚ o da kar etmedi‚ keşke kaski ye elenseydik

Ne zaman izlemeye başlasam hep Fener basket atıp öne geçiyordu. Kanalı kapattım çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı. EUROLEAGUE finalini de izlememiştim , bundan sonra bu branşı izlemiyorum.

Tebrikler kızlar.Elinize sağlık.

ilk yarının sonunda attıkları basket ballarının paçadan aktıgını gösterirceydi. Ona ragmen koyduk bugün yenilmediysek daha yenilmeyiz

Helal be #SarayınSultanları !

Gideyim bizim liseliler ne yapıyor bir bakayım şimdi ağlama duvarından beter olmuştur angut.com pfff .

Şiketv yine nasıl hemen maç biter bitmez yayını kesti :D

ulan zellous deli ettin beni. eurolig finalndede böyle mala baglamiştin. oyundan aldilar GS öne geçti. sonra gene grdin yine mala bagladin. heyecanmi yapiyon nedir. sancho defansta bugün öyle iyi degildi. böyle fazla hücum ribaundu vermesen 10 sayi üstü biterdi. 2. maç bunlara önlem alinmali.

serbest atışlarla aldık maçı, bugün iyi değildik ama ilk maçı kazanmak çok önemliydi, pazar günü salon dolar 2-0 yaparız inşallah

Geri
Üst Alt