TKBL 13/14 Final 1.Maç | Galatasaray Odeabank 72-69 Fenerbahçe | MS | 25 Nisan

S.Zellous : Şampiyonluğun ardından bir koluma Eurolig kupasi bir koluma Türkiye ligi kupasının dövmesini yaptiracagim!!

Maç sonu GSTV'ye röportajından ..

inş. dedigi olur sampiyon oluruz. Yalnız ilk yarıyı izledim zellous begenmedim ilk yarı için iyi degildi ikinci yarı nasıl oynadı bilmiyorum ama umarım pazar gunu mac boyunca iyi oynar.

ok.gif
anibus35 - 25.04.2014 21:35

bos.gif

Ah ivana vah ivana teknik faulde gitti maç son saniyede atmaya çalıştığı betbat şutu da saymayayım. Ona da gebelik testi yaptırsınlar şaka değil ciddiyim. O teknik faulu aşerdi resmen.

ah be kızlar 1den1 yapaydınız 500 kagıt geliyordu ama yendiz ya oda yeter inş. pazar gunu 1den1 olur seriyi 2-0 yaparsanız cok guzel olur

fbtv maç bitiyo 2sn sonra yikşamlar diyip kapatıyor :D

O fbtv de maç anlatan adam garip garip laflar söylüyor aynı zamanda trtde de program yapıyor. Aynı şekilde Ali Ece 'nin programının moderatoru yusuf muydu neydi i da eski fbtv sunucusu...

İpekçi'ye uzun süredir gitmiyordum vallahi özlemişim,şube garip garip işleri bıraksın da millet salondan kaçmasın artık.

Çok çok şanslı rakibe ölümüz yetti ama diğer maça daha fazlasına gerek var.Bir de salon boştu,ayıp oluyor kızlara.

Tebrikler kızlarımıza bir kez daha yendik feneri

Sent from my iPhone using Tapatalk

O fbtv de maç anlatan adam garip garip laflar söylüyor aynı zamanda trtde de program yapıyor. Aynı şekilde Ali Ece 'nin programının moderatoru yusuf muydu neydi i da eski fbtv sunucusu...

Fb tvde maçı anlatan adam TrtSporda "Pota" isimli bir programı sunuyor 1 senedir .

Orda da holiganlılığını sürdürüyor . Hiç Galatasarayı konuşmuyorlar hep fb hep fb . İnşallah şampiyon oluruz da şu her üçlükten sonra göbeğine diyen adamı morartırız .

Futbolda şampiyonluk yaşadık, Erkek Basketbol'da şampiyonluk yaşadık, Kadın Basketbol'da 2 Avrupa Kupası aldık bu sezon Lig şampiyonluğu daha da yakın, Kadın Voleybol'da herşeye rağmen en iyi 3.takımız önümüzdeki sezon ligin en iyi oyuncusunu alıp iddalı konuma gelicez, TS Basketbol'u söylemeye gerek yok :).

14/15 sezonu tüm branşlarda bizim yılımız olacak İnşallah.

Geri
Üst Alt