TKBL 13/14 Final 2.Maç | Galatasaray Odeabank 69-59 Fenerbahçe | MS | 27 Nisan

kapattim artik belki ugurlu gelir. bukadar ribuand verilmez, bukadar bos atis kacmaz. isil sorumluluk almali.

Yine hücum ribaundu verdik, böyle bir rezillik var mı yaa? Burada hücum ribaundu veriyorsan maçı da kazanma zaten kardeşim! 32-31 oldu durum! 13 sayıdan nerelere geldi olaya bak yaa!

Basketbolda yorumlar çok enteresan oluyor. Sanki herkes ilk kez izliyormuş gibi niye öyle niye böyle derdinde. :D

final gelmiş bizim kızlar sıkacağına daha da gevşetmiş...2 maç sıkın dişinizi işte...albada rusyadan geriye dönememiş...böyle giderse bu maçı alamayız...

Pota alti ve ozellikle ribaund sorununu cozmemiz lazim. Isil iyi baslamadi, dogru hucumlari yapmiyoruz.

Tapatalk

İlk çeyrekte olmayıp ikinci çeyrekte maçı açan cenabetler kapatsın

İkinci çeyrekte kötüydük. Çok fazla hücum ribaundu verdik. Hücumda sert savunmayla karşılaştığımızda bocalıyoruz. Sakin kalmak lazım.

2. periyot nye hepsi topu alip potaya gitti çözemedim. ne güzel pas yapiyordunuz. 2. yari yenelim şunlari.

İlk yarıyı izlemedim ama yine bolca hücum ribaundu vermişiz galiba. Neyse kızlara güveniyorum alırlar maçı.

Geri
Üst Alt