TKBL 13/14 Final 2.Maç | Galatasaray Odeabank 69-59 Fenerbahçe | MS | 27 Nisan

BEYLER HERKESTEN RİCA EDİYORUM LÜTFEN GS.ORG'A GİRİP ŞİKAYET MAİLİ ATIN! ŞU GSTV ARTIK UYDUDAN YAYINA GEÇSİN VE TARAFTARLARIN ŞU fbtv'DEN MAÇ İZLEME İŞKENCESİ BİTSİN!

Şikayetle falan olacak iş değil o.

Adnan Polat sağolsun. Onun imzalayıp yürürlüğe soktuğu bir anlaşma.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Şebnem bi 3lük atcak diye Alba'yı harcadı hoca,Alba'sız maç kazanamıyz.

şebnem yine defanstta iyi. hoca zellousu baya seviyor. yemin ediyorum 2 maçtir oyundan aliyoruz son periyotta farki açiyoruz. zellous beni delirtiyor. son 3 fener maçinda hiç begenmedim.

Bu sube kapatilsin bosubosuna para harciyoruz

amatörlerin hepsi kapatilsin, erkek basket haric

fb tv süperdi beyler.

bindirdikleri seyirci sesi muhtemelen bu sene ülker arenadaki erkekler euroleague maçlarından aldıkları kayıttır ahahahaha :D

4 maçtır art arda şikecilere koyuyoruz...Sarayın sultanları çok büyüksünüz gerçekten helal olsun aslan yürekliler...

la bu febe tvdeki yaşlı moruk febe topu kaybedince aha bu da faul olabilir falan diyordu spiker bile tınlamamaya basladı bu agır mallastı. Spiker de maldı ama yorumcu ölecekti mallıktan

Tebrikler Sarayın Sultanlarımıza. Kaldı son bir

Hunharrcaaaa :D

3-0 veya 3-1 ile işi orda bitirmemiz lazım. 2-2 yapıp da atraksiyon yapmaya hiç gerek yok :)

edit: yazım hatası.

lan o degilde şu qunitra denen elemani yildiz yapti bizim oyuncular o bile inanamadi oynadigi oyuna:D

burdan vermeyiz şampiyonlğu herhalde...orda kazanmak zor ama ilk maçı alabiliriz gibi hissediyorum...

Ülker Sports Arena tribünleri 2014 Euroleague şampiyonunu alkışlayacak mı?

Geri
Üst Alt