TKBL 13/14 Final 2.Maç | Galatasaray Odeabank 69-59 Fenerbahçe | MS | 27 Nisan

Tebrikler kızlar...

Oradaki ikinci macta kazanıp yine sahalarında kupa kaldıracagız...

Oradaki ikinci macta kazanıp yine sahalarında kupa kaldıracagız...

Bilmiyorum buradan şampiyonluk döner mi ama kızlar büyük karakter koyuyor.Keşke daha çok yanınızda olsaydım olsaydık.

Bilmiyorum buradan şampiyonluk döner mi ama kızlar büyük karakter koyuyor.Keşke daha çok yanınızda olsaydım olsaydık.

Geçen sezonda lig maçına gitmiştim hakemler sayesinde şampiyonluğumuz çalınmıştı. Bu sezon ilk defa canlı izledim kızları.. Ama bilmiyorum bu sezon daha farklı bir takım var. Hakemlerin engel olamayacağı bir takım.. Herkes mücadele ediyor son topa kadar takım halinde... Ben bunu ne futbol maçlarında gördüm ne şampiyon olan, Euroleague'de son 8'e kalan erkek takımında... Gurur duydum takımımla..

9zcpj4l4.gif

Kanırta kanırta alıcaz şampiyonluğu.. Euroleague acısı geçmemiş anlaşılan Cappy...

Geçen sezonda lig maçına gitmiştim hakemler sayesinde şampiyonluğumuz çalınmıştı. Bu sezon ilk defa canlı izledim kızları.. Ama bilmiyorum bu sezon daha farklı bir takım var. Hakemlerin engel olamayacağı bir takım.. Herkes mücadele ediyor son topa kadar takım halinde... Ben bunu ne futbol maçlarında gördüm ne şampiyon olan, Euroleague'de son 8'e kalan erkek takımında... Gurur duydum takımımla..

Kesinlikle haklısın ne yönetimden ne taraftardan 0 destek aldılar,bütün olay tamamen Ekrem Hoca'nın takımı inandırması.Bu oyuncu gurubu çok kıymetli,hepsinin hakkını vermek gerekir.

Pondexter'da hasetlik olduğuından böyle şeyler yapıyo arada göstere göstere yapıyo ama,asıl Mccorty'nin her maç istisnasız 2-3 dirseği var ne çirkef karı be.

3-0 bitsin de süpürge muhabbeti yapalım. :)

Deplasmandaki ilk macta isi bitirebilirsek cok iyi olur.. Zira ilk maci kaybedersek 2.maca daha bir bilenmis halde cikar FB. Ilk macta momentumu elde tutup (son 3-4 mactir oldugu gibi) umut bile vermemek lazim rakibe..

Geri
Üst Alt