TKBL 13/14 Final 3.Maç | Fenerbahçe 81-61 Galatasaray Odeabank | MS | 30 Nisan

aziz yıldırım hala içeri girmedi

halkbank maçında yine teröristbaşı gibiydi

bu maçtada yine bişeyler yapabilir.

Saha içi, saha dışı her türlü pislik bekliyorum fenerden. Eka maçındaki gibi iyi başlayıp rakibe umut vermemek lazım.

burda normal düdügü çalan herif bulamazsin. attigimiz güzel sayiya steps uydurup. aralarinda 1metre olmasina ragmen faul çalanlar gördü bu gözler. evlerinde her türlü pisligi yapar bunlar. ama şampiyon olucaz.

Zellous'un maçı olsun artık. Fenerbahçe maçlarında hep kötüydü. Bu sefer ondan çılgın bir maç bekliyorum.

Alba-Nevriye ve Sancho'da doğru tercihler yaparsa ve boş şut bulursa maçı kazanıp o kupayı getiririz yıllar sonra.

Serinin dönmesi için her türlü pislik yapılacaktır,az çok biliyoruz geçtiğimiz senelerden.Bilet çıkarmamışlar veya ben kaçırdım bilmiyorum ama imkan olsa gitmek isterdim.Çok bekledik inşallah yarın biter.

Muhtemelen aziz akşam hakem ekibini para vererek satın almıştır seri 2-2 dir renktaşlar inşALLAH evimizde kaldıracaz kupayı bu hakemlerle maç vermezler bize

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kupayı getirecekler mi Salona Aziz görsün? :D

Alba ve Zellous iyi oynayinca takim rahatliyor.

Tapatalk

Çak geç Galatasarayım. Kritik nokta Sancho ve Nevriye yi ne kadar iyi kullanabileceğimiz. Ne zaman onların üzerinden oynasak 2 maçta da aradaki farkı açtık.

Galatasaray Odeabank ligi de kazanırsa ülkede iki ana branşta Kupa 1 ile üçleme gerçekleştiren ilk takım olacak. Tüm zamanlarda en başarılı sezon.

Allah yardımcınız olsun kızlar.

ALLAH yar ve yardımcımız olsun . Şampiyonluk için saldırın sarayın sultanları. Attığınız sayı olsun.

Geri
Üst Alt