TKBL 13/14 Final 3.Maç | Fenerbahçe 81-61 Galatasaray Odeabank | MS | 30 Nisan

Herkes kendi evinde otuyo bu acık sampiyon olacagız buyuk ihtimal ancak orada kazanmak zor, bildim bileli orada galibiyet alamadık baskıyı kaldıramıyo bizim takım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 lükten başka yapacak bişey yok, mebur sokcaz ! Alba, Işıl, Zellous, Şebo'nun gelen topu atması gerek, pota altı Bone falan uğraşmasınlar.

Biri bana matoviç'in ışıl'ı yere fırlattığı posizyonda neden sportmenlik dışı faul verilmediğini açıklayabilir mi?Birazcık haysiyetiniz,şerefiniz olsun be fazla değil birazcık her sene aynı dümenler...

hobby olarak devam edebilirler ama artik bosuna para gitmesin buraya.

4. Macta isi bitiririz en kotu ıpekçide aliriz şampiyonlugu o atmosferde kazanamaz sikeciler.

Bu baslıkta dün de belirttim,4.macta sampiyonuz...

Herkes kendi evinde otuyo bu acık sampiyon olacagız buyuk ihtimal ancak orada kazanmak zor, bildim bileli orada galibiyet alamadık baskıyı kaldıramıyo bizim takım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdi İpekçi'de koyduk yetmedi Rusya'da koyduk yetmedi yine Abdi İpekçi'de koyduk. Sebep belli, şahısta tribünde.

Biri bana matoviç'in ışıl'ı yere fırlattığı posizyonda neden sportmenlik dışı faul verilmediğini açıklayabilir mi?Birazcık haysiyetiniz,şerefiniz olsun be fazla değil birazcık her sene aynı dümenler...

18062005baskan001.jpg

aziz yıldırım gelmeden önce gayet objektif kararlar veriliyordu o geldi hakemler neredeyse önünde eğilecek .

bu arada trübünlerin sesini kesmeyerek bize edilen küfürleri dinleten centilmen GS tv'ye teşekkürler!

zaten böyle bi sonuç bekliyordum.drdüncü maç daha başabaş bi mücadele olur...

Yenilirsek şubeyi kapattırcaz !

Geri
Üst Alt