TKBL 13/14 Final 4.Maç | Fenerbahçe 71-65 Galatasaray Odeabank | M.S | 2 Mayıs

Yenmemiz için kupanın maç oynanırken kenarda bir yerde gözümüzün önünde olması lazım yoksa kazanamayız. Bu maçı kazanan da şampiyon olur, hiç öyle rahat olmayın.

O salon bizim için Mordor gibi bir yer. 10 bin tane ork'a karşı başarı şansımız çok zayıf.

Daha iyi motive olmuş bir şekilde çıkacağımızı düşünüyorum bu maça. Umarım kazanırız ve şampiyonluğumuzu ilan ederiz.

Önünden, şikeci basketçi seke seke koşarken steps çalmayan şikeci karakter yoksunu hakemi maça vermişler.

Yok tam yeneriz diye kendimi gazladım hakemin Emin Moğulkoç olduğu öğrenince inancım yine 0'a düştü . Orada maç kazanmak zor . Ama son maçta Abdi İpekçi'de maçı alırız . Ha olur da alamazsak fbli oyuncular ve hakemler çıkamaz o salondan . Hele son maçtaki hakemler Özlem Yalman , Emin Moğulkoç , Murat Biricik 3'lüsünden biri olursa ölüsünü çıkarırız o salondan .

Abdi Ipekci´de sampiyon belli olacak. Bu maci kaybederiz yine

Ne dedim ben dedim demeyi sevmiyorum ama bakın al işte 20 sayı fark az 30 sayı olsun diye emini atamışlar maça ipekçide umarım alırız hakem şunu bilmeli fener kazanırsa çıkamaz salondan bunu bilmeli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son maça kalmamalı bu iş. Stresten maçı izleyemem vallahi.

Ama geçen maçta fazla etki edemese de gördük hakemlerin işlevini. Bu maç başa baş giderse elbet kritik bir yerde olaya el atarlar.

Aziz 7 senedir nasıl alıyor sanıyorsunuz kupaları bayan baskette salı gününden serinin 2-2 olduğu belliydi

Sent from my iPhone using Tapatalk

allah belası hakem yine iş başında olacak desenize. ulan aziz bi kerede şerefszilik yapmadan şampiyon olmaya çalışın be. 8 senedir süren saltanatın bu sene sona erecek aziz, sen kodese gireceksin biz kupayı kaldıracağız

Haydi Sultanlar bitsin bu iş...

Kendi salonlarında her türlü çirkefliği yapıp kazanıyorlar, bizde gerekli tepkiyi veremiyoruz oyun içinde. İpekçi'de kazanacağımıza eminim.

Ben cok rahatım son mac evimizde fark atarız taraftar desteği ile o yüzden bugün kaybetsek bile üzülmem benim icin ilk 2 mac cok önemliydi onlarida aldık Allah'a şükür...

Geri
Üst Alt