TKBL 13/14 Final 5.Maç | Galatasaray Odeabank 73-54 Fenerbahçe | M.S. | ŞAMPİYONNUZZZ!

Arkadaşlar maç sonuna sadece takımımızı desteklememiz lazım,tek odak noktamız bu olmalı,çok iyi baskı kurmalıyız.

Ya bir şey sormak istiyorum..Biz neden Fener'e geçirdiğimiz zaman maç sonu ''İşte böyle her sene böyle Fener'e de böyle koyarlar'' tezahuratı yapmıyoruz? Bu onlara ayrı bir acı verecektir bence :D

Tek bir bilet dahi kalmamıs,gırtlak patlarcasına destek verilecek ve sikecilerin elinden o kupa alınacak.

Şampiyonluk maçımız var millet NBA başlığında.. Ohhooooo..

3-1 kazanmamız gereken seri hakemler yüzünden giderse...

Neyse şimdi düşünmemek lazım bunları.

Bu maçtan bir ümidim yok avrupa maçı değil sahamiza sabıkalı ve asker kaçağı biri geliyor ben bu adamın hala hakemler üzerinde bir etkisi olduğunu düşünüyorum maçta inanılmaz şeyler olacak ve bizim takımı strese sokacak ama o Euroleague kupasını onun karşısında bir daha kaldıralım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz tribünleri tahrik edip maç oynanırken seyircilerimizi dışarı çıkartırmak için geliyor.Bizim tahriklere kapılmamamız gerek.

Maça gidecek taraftarımızın kesinlikle sadece saha ve hakemle ilgilenmesi lazım. Bulaşmayın Azize , kupa töreninde basarsınız küfrü sorun olmaz o zaman. :D

TARİHİ MAÇA DOĞRU!

Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol takımımız, bu akşam şampiyonluk yolunda final maçına çıkıyor.

Avrupa Şampiyonu olarak tarihi bir başarıya imza atan sporcularımız, Şampiyonlar Ligi’nden sonra, Türkiye şampiyonluğu için de yine Fenerbahçe’yle karşılaşıyor.

Bu maçın öneminin herkesten çok farkında olan taraftarlarımızın, maçın son saniyesine kadar takımımızı büyük bir coşkuyla destekleyeceğini biliyoruz.

Maç sırasında, rakip tarafından gelebilecek ve oyunun gerginleşmesine yol açabilecek her türlü girişime karşı dikkati olunması konusunda da, taraftarlarımızın bu bilinç ve sağduyu içinde hareket edeceğine inanıyoruz.

Galatasaray Odeabank Basketbol takımımız, hem Abdi İpekçi’yi hıncahınç dolduracak 12 bin taraftarı, hem de ekranları başındaki milyonlarca Galatasaraylının yürekten desteğiyle bir zafer daha kazanıp, şampiyonluk kupasını da müzemize taşıyacaktır.

HAYDİ HEP BİRLİKTE TARİH YAZMAYA!

Resmi site

Seyircilerimiz tahriklere kapilip bize zarar verecekse, zaten sampiyon olmayalim.

Bunun adi düpe düz angutluk olur. Mac bitsin, ana avrat dümdüz gidin gerekiyorsa.

Mac bitene kadar sadece destek olmali taraftar. CSKA atmosferi sart.

Taraftar desteğiyle onları diri diri salona gömelim !!!

Ya bir şey sormak istiyorum..Biz neden Fener'e geçirdiğimiz zaman maç sonu ''İşte böyle her sene böyle Fener'e de böyle koyarlar'' tezahuratı yapmıyoruz? Bu onlara ayrı bir acı verecektir bence :D

Son 8 senedir üst üste Fenerbahçe şampiyon olduğu için olabilir mi :)

Ama bu sene tahminim Galatasaray şampiyon olacak. Maçlar genelde o gün gününde olan ve saha-seyirci avantajını elinde bulunduran tarafın galibiyetiyle bitiyor. Her hangi bir mucize olmazsa taraftar baskısıyla GS ilk periyotta farkı açar ve öyle gider maç.

Beyler 2 kendi evimizde 2 deplasman da oynadik.

Simdi neden tekrar bizim evde oynaniyor?

Ama bu sene tahminim Galatasaray şampiyon olacak. Maçlar genelde o gün gününde olan ve saha-seyirci avantajını elinde bulunduran tarafın galibiyetiyle bitiyor. Her hangi bir mucize olmazsa taraftar baskısıyla GS ilk periyotta farkı açar ve öyle gider maç.

Üçlükleri pata küte atamasınlar yeter.

Beyler 2 kendi evimizde 2 deplasman da oynadik.

Simdi neden tekrar bizim evde oynaniyor?

Saha avantajından dolayı. 3 olan kazanır. (Ligi lider bitiren kendi sahasında oynanan maçları kazanırsa şampiyon olur.)

Branş belirtmedim :) Ayrıca şampiyonluk maçlarını falan demedim.Normal sezonda galip geldiğimiz maçları kastetmiştim :)

Bu maça gelince.O iş bitti zaten :)

Geri
Üst Alt