TKBL 13/14 Final 5.Maç | Galatasaray Odeabank 73-54 Fenerbahçe | M.S. | ŞAMPİYONNUZZZ!

Yalnız beyler ilk yarı 18 sayı yiyen bir takımın 2.yarı 36 sayı yemesi yakışmadı düşüş var. Toparlanmak lazım. :D :D

başta sona kadar resmen ezdik, çok istedik ve kazandık :)

bu fenerde süpriz yumurta gibi koydukça içinden kupa çıkıyor :P

YouTube.com/alkan1905

Burda Bizim maclarin tamamini izleyebilirsiniz

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

hem kupa hem şampiyonlar ligi hem türkiye ligi üçünde bunları koyup kazandık allahım sana binlerce kere şükürler olsun bir gün gelecek bunları futboldada kazanacaz ama karşımızda ezikbahçe rakip olarak olmayacak.

OoooOOOooo Kelsey !

Haydi Bastır Kelsey !

Ölümüne Kelsey !

Kelsey BONE BONE BONE ! :007::m26:

Bu tezahurat çok hoşuma gidiyor. :)

Helal olsun kızlara 3 kupayı da fenerden söke söke aldılar. :)

Bm50HiYIcAAMHo1.jpg:large

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HH3zkyawIzQ[/media]

puhahhhahaahhahaha 8:32'ye sarın hahahahahahahaha

not: seyircinin sesini de kısmışlar yayın boyu

Tebrikler takımımıza baştan sona öyle isteklilerdi ki sonuna kadar hakettiler maçı kazanmayı,hakkımız olan şampiyonlağu almayı başardık.

Maç sonu yapılan Mançini protestosu nedir yaaa..Ayıp beee..Bir de İmparator fatih Terim diyerek...Ne gerek var buna..Akıl sır erdiremiyorum...Bu mutluluğun üstüne bu rezillik olmamalıydı...

Maçın tamamı düşerse mentionlayın , özel mesaj atın , alıntı yapın bir şekilde haberdar edin la totem yapacağım diye 5 maçı da izlemedim :sad007:

Macera daha bitmedi,Avrupa'da alınacak süper kupa kaldı daha.

Işıl, Sancho ve Alba'nın gittiği söyleniyor sağda solda umarım gerçekleşmez ama Alba büyük ihtimalle gidecek sanki. Yönetimin bir şeyler yapması lazım. Bütün kupaları aldığımız sezonda daha da takviye yapılması lazımken eldeki oyuncuları da kaybediyoruz.

Mahmut Uslu ya kim geçirmişse eli öpülesi adamdır saygılar

Özeti daha yeni izledim. Abla torrens bildiğin potanın messi'si gibi oynamış. :asd:

Geri
Üst Alt