TKBL 13/14 YF 1.Maç | Galatasaray Odeabank 74-48 Botaş | M.S | 17 Nisan

Zellous'un devşirme statüsünde oynatılabileceği söyleniyordu. Eğer böyle bir şey gerçekleşirse ve Bahar Öztürk de gelirse muhteşem olur.

ozaman sanchoyla beraber 3 devşirme olur. zellousu yapmaz devşirme sanmiyorum. milli olurdu negüzel. onun gibi oyuncuya ihtiyacimiz var. qunitra denen mali devşirme yapmişlar. zellous devşirme olsunda barbarayi istemem.

bizimkiler zellusun milli takımda oynayabileceğini düşünüyorlar yani zellus Türk sayılacak devşirme sıkıntısı olmayacak ben o yüzden anlamadım dedim

Haftasonu zaten cezaliyiz. Bu maci 1500 kisinin izlemesi bize hic yakismamis.

Yalnız İspanya'daki vizyona bakın Sancho'yu devşiriyolar. Bir de bizimkilere bak Quanitra gibi birşeye yaramayan birini devşiriyolar.

Ligde zaten Sancho yabancı olarak sayılıyor . Sanchonun durumu Baharı bağlamaz . Kadronda 2 tane devşirme oyuncu bulundurabilirsin derken bir başka ülkeden bir oyuncu Türk pasaportu alırsa devşirme olarak sayılıyor . Sancho zaten İspanya pasaportu almayıp Amerikan olarak oynasaydı yine yabancı olarak sayılacaktı .

Bu Sancho´yu Barca´ya karsi oynatsak ya. Macvan ve Erceg´ten iyidir.

3'lük manyağı olduk.

şu bone 21 yaşinda böyle. fowlesten daha faydali bir oyuncu. candace parcer gibi bir azmani durdurdu.

Geri
Üst Alt