TKBL 13/14 YF 2.Maç | Galatasaray Odeabank 74-63 Botaş | M.S | 19 Nisan

giderse bu yönetimde gitse üzülmem. gitsinler erkek veleybolden götürsünler. umuttan sabriden filan götürsünler. ünal aysali biraz tanidiysam başarili olan yeri bozmaz.

ben de öyle düşüyorum da adam kongrede açık açık 2014-2015 senesi tasarruf senesi olacak dedi . olur da kadın basketbol branşımız küçülecekse başkana artık 1 gr sempati duymam . gitsin 30 senedir kupa alamadığımız voleybol branşlarını kapatsın .

Erkek veleybolünden tasarruf eder sıkıntı yok. :) Olmadı Aydın'a zam yapmaz olur biter!!!!

Tasarruf yerine kökten kapatsa voleybol branşlarını daha iyi olur . 30 senedir kupa alamıyoruz . Her sene fenere falan 3-0 yeniliyoruz . Her sene en az 3-4 milyon voleybol takımlarımız yüzünden çöpe gidiyor .

ben de öyle düşüyorum da adam kongrede açık açık 2014-2015 senesi tasarruf senesi olacak dedi .

işte tasarrufu orda yapmaz herhalde diye düşünüyorum. zaten biz burda tasarruf yapmişiz. 12 oyuncumuz varmi o bile tartişilir. 3 tanesi genç oyuncu. sponsorda var bunda. ilerde görürüz ne olacagini.

işte tasarrufu orda yapmaz herhalde diye düşünüyorum. zaten biz burda tasarruf yapmişiz. 12 oyuncumuz varmi o bile tartişilir. 3 tanesi genç oyuncu. sponsorda var bunda. ilerde görürüz ne olacagini.

İnşallah diyelim . Yoksa tarih onu Avrupa Şampiyonu yapan başkan değil Avrupa Şampiyonunu Dağıtan Başkan olarak yazar .

Tasarruf yerine kökten kapatsa voleybol branşlarını daha iyi olur . 30 senedir kupa alamıyoruz . Her sene fenere falan 3-0 yeniliyoruz . Her sene en az 3-4 milyon voleybol takımlarımız yüzünden çöpe gidiyor .

bayan veleybolu bana verseler ben daha iyi idare ederim. o dursun. düzgün yönetenler gelsin. o darnel denen herif senelerdir bir halt yemiyor orda duruyor. adam gibi transferler olsa ordada uçariz. tabi orayada iyi hoca lazim. sponsoruda var. veleybolde öyle yapilanma filan zor degil ama bunlar zorluyor.

bayan veleybolu bana verseler ben daha iyi idare ederim. o dursun. düzgün yönetenler gelsin. o darnel denen herif senelerdir bir halt yemiyor orda duruyor. adam gibi transferler olsa ordada uçariz. tabi orayada iyi hoca lazim. sponsoruda var. veleybolde öyle yapilanma filan zor degil ama bunlar zorluyor.

Aynen ya bir de o vasıfsızı kulüpten uzaklaştıracaklarına floryada müdür yapmışlar . Şaka gibi ..

Nereye girsek Vasfi Vural. Kaç kişisiniz kimsiniz?

orkun bey o kadar iyiymiş ki adamı ide floryada görev vererek ödüllendirildik...Galatasarayda başarı cezalandırılıyor başarısızlık ödüllendiriliyor...

Geri
Üst Alt