TKBL 14/15 Sezonu H:1 | Beşiktaş 68-75 Galatasaray Odeabank | M.S | 29 Ekim

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

3d146tkbl-300x150.png

besiktas.png
v.png
88f85gs.png

TKBL 14/15 Sezonu 1.Hafta
Beşiktaş - Galatasaray Odeabank
29 Ekim
17.00

Maç BJK TV'de yayınlanacak. Onlarda Eldebrink gibi bize önerdiğim bir oyuncu sakatlığından dolayı oynayamayacak. Onlar için yine bir başka önemli oyuncuları Morrison da sakatlığından ötürü oynamayabilir. Farklı geçeceğimizi düşünüyorum.

İlk Çeyrek Skoru : BJK 16 - GSOB 20

Spiker arkadaşımız BJK her sayı bulduğunda gol atmış gibi seviniyor. Garip argümanlarda bulunuyor en iyisi sesi kısmak. Maça gelirsek her iki takımın da iyi savunma yaptığını söylemek gülünç olur. BJK daha rahat pozisyon buluyor. Bizde Bahar Öztürk'ün iyi oynadığını söyleyebilirim. Onun dışında diğer kısalar pek ortada değiller. Martinez'in de şu an 2. çeyrek devamında 2 faulü var. Biraz sıkıntı.

Edit : Ben bunları yazana kadar 22-25 oldu.

takıma elit kısa şütör lazım,tırtoluk yapmasın şube yönetimi.

Kısa savunmasından çok uzun savunmasında daha çok sorun yaşıyoruz. Bunda Sancho'nun olmamasına bağlıyorum. Ama Kelsey Bone'nin de bu tip takımlara karşı artık kalitesini belli etmesi gerekiyor.

Nuria oyunda olunca top paylaşımını iyi yapamıyoruz. Casas PG olmamasına rağmen Nuria'dan daha iyi oyun kurduğunu söyleyebilirim.
PG-SG üst düzey bir oyuncu alınması kanaatindeyim. Yoksa Martinez ile falan yürümez bu işler.

Eurolig sampiyonu ne hale gelmis..

Bu takimdan artik pek birsey olmaz maalesef.

BJK takım olarak toplam 20 ribaund alırken biz 12 ribaund almışız bu bile bazı şeyleri açıklıyor. Takıma kesinlikle bir Işıl şart.

Kısalar yeterince insiyatif almıyor. Extra işler uzunlara kalıyor hep bunu Fenerbahçe maçında da gördük.

Bu arada ilk devre bitti : BJK 35 - GS 34

Son düzenleme:
Sancho gelecekmi bu takıma ? En büyük eksikliğimiz o bence. Bide ayrılan alba.
Işılın yeri dolar bence. Bu zenci öztürk baya kötü buldum bu macda ve son fener macında hucum bölgesinde. Şut atmasını beceremiyor.

Bu arada "threee for şebnem" sakatlanmış. Ben normal bir değişiklik zannediyordum sakatlandığı için çıkmış. Maç sonunda da kontroller yapılacakmış.

Sancho gelince 2 seviye atlarız net!
Ama bi tane skorer oyuncu gerekli Zelloustan sonra.

yalnız bjk tv spikeri komedi.radyodan maç anlatan spikerler gibi top dışardayken bile heyecanlı

ayşegül'ün guard oynadığı bi takımın karşı bi takımı yenme olasılığı çok düşük,şütörde olmassa takımda yenilmek olağan bjkye.

Bir türlü öne geçemiyoruz. En son 2. çeyreğin başlarında öndeydik. Ondan sonra BJK kontrolü aldı. Ama şu sıralar maç bizim kontrolümüzde. 58-58.

Öne geçmiştik ki hemen 3'lük yedik.

Geri
Üst Alt