TKBL 14/15 Sezonu H:1 | Beşiktaş 68-75 Galatasaray Odeabank | M.S | 29 Ekim

Beşiktaş'ta kötü bir kadro kurmamış. Frida Eldebrink de geldikten sonra daha iyi olacaklar. Keşke Eldebrink'i biz alsaydık şu an baya sıkıntı var orada.

Bence kıta dışı 2-3 değil 1-2 oynayabilen birisi gelmeli. 3 numarada Barbara , Şebo falan var gerekirse Casas da oraya çekilebilir yabancı değil SF'ye. Ama 1'de çok sıkıntı yaşıyoruz. Martinez dışında oyuncu yok orada varsa işte Ayşegül var o da vasat ve tecrübesiz birisi. Fark yaratabilecek , maça etki edebilecek oyuncu değil. Combo Guard lazım Taurasi gibi.

Sancho gelince Barbara oynamayacak yalnız, orada boşluk oluşuyor. Gerçi ben pozisyonunu da geçtim, skor yapacak herhangi biri de olabilir.

Sancho gelince Barbara oynamayacak yalnız, orada boşluk oluşuyor. Gerçi ben pozisyonunu da geçtim, skor yapacak herhangi biri de olabilir.

Casas 3 numara oynar bence İspanya altyapı milli takımlarında da bazen orda oynamıştı. 3 numara için fiziksel dezavantajı var ama yetenekli olması , içeriye gidebilmesi , şutu o açığını kapatabilir. Bazen Deniz de geçer oraya. Yani 3 numara için rotasyon var ama 1 numara için yok. Olası bir Martinez'in sakatlığında orada sadece Ayşegül olacak. Casas oynarsa , 2 numarada sıkıntı olacak. Kadro kimyasını bu sene tam oturtamadık maalesef. Her şeyden önemlisi Işıl ve Alba'dan en az 1'inin kalması gerekiyordu. Veya Kelsey Bone'nin yerine Avrupalı bir uzun ile birlikte 2 kıta dışı hakkımız olacaktı.

Geri
Üst Alt