TKBL 14/15 Sezonu H:9 | Galatasaray OB 66-60 Fenerbahçe | M.S | 21 Aralık

Martinez'e çok laf söylüyoruz aslında hepimiz ama yanında bir guard daha olsa çok daha iyi oynar. Şuan elimizde Zellous olsa güle oynaya yenerdik.

takip edemedim ama işin ucunda fenere koymak varsa orada mutluluk vardır :)

little sezon başında oynamadı o yüzden çok kötüydük.
Little dönünce toparlanacaz diye düşünüyordum öylede oldu.

little takımın herşeyi

Ekrem Memnun kadın basketboluna bir 3 gömlek falan fazla geliyor. Torrens bir kenara sadece Shavonte ve Işıl eklemesi olsa yine bütün kupaları alır.

valla helal olsun hem kadın hem erkek basketbola...su durumumuzda bıle kafamızı dık tutabılıyoruz

Işıl Ocak'ta dönsün.

Bir de şutör bulalım,bu takım yine Ligi alır. Avrupa'da da sonuna kadar zorlar her koşulu.

Şu maçı şikecilerin tv den izletmek zorunda bırakanlar utansın..

Sana daha vahimini söyliyeyim : Digitürk +LigTv üyesiyim ve GSTV yi izleyemiyorum. Sordum . Aldığım cevap:" Onun için ayrı bir pakete üye olmalısınız"

Ve ben üyeliğimi sonlandırmayı düşünüyorum artık.

Ekrem hoca, Ergin hoca ve oyuncularımız şu yönetim skandallarının yaşandığı dönemde camia için bulunmaz nimetler. Ne kadar değerli olduklarını anlatmaya gerek yok. Bu yıl şube sorumlularına rağmen 2 takımımızda başarılı olursa seçimden sonra yeni gelecek yönetimle beraber Galatasaray basketbolunun önü açılabilir. Erkek basketbolda küme düşmemeye oynadığımız, Kadın basketbolunda erkek takım formalarını ters giyip 2.ligde mücadele ettiğimiz dönemleri biliriz. Şuan o dönemler kadar ipin üzerinde gidiyoruz. Dolayısıyla takımlarımıza hakettiğindende fazla destek vermek zorundayız. Bu maç içinde başta Ekrem hocam ve ekibi olmak üzere tüm oyuncularımızı kutlarım. Hepsinin yüreğine sağlık.

Başta Ekrem hoca,
hepinizin gerinden öpüyorum Aslan kızlar :)
Hele ki ocakta Işıl ve Zellous dönerse var ya,herşey olabilir.

Geri
Üst Alt