TKBL 24. Hafta | Galatasaray Odeabank 69-72 Kayseri KASKİ | M.S

Lider miyiz ?

Zaten kaski maçını alsaydık da fenere yenildiğimizde yine ikinci olacaktık . Bu maçın pek bir önemi yoktu açıkcası . He kazansaydık iyi olurdu moral açısından ama .

bu takim eurolig'de gidecegi yere kadar gidiyor ve türkiye'de hep ikinci. yillardir gram ilerleme yok. yemisim ligdeki dandik galibiyetleri.

Alba kupa maçında yoktu şikecilere karşı, eğer böyle oynarsa fark yeriz.

yahu bu maç dogru dürüst oyuncular oynamadi. fener maçi önemli. tbf nin saçmaligi. fener maçinin öncesine ertelenedi. bu maçi ciddiyemi aldiniz. fener maçini yenemezsen liderligin gidiyor.

Cumartesi günkü maçta belli olur kimin lider olacağı . Ama liderliği en çok hakeden takım biziz . fb kazandığı maçların çoğunu ecel terleriyle 1-2 sayı farkla aldı . Bunlardan birini kaybetseydi cumartesi günkü maç formalite maçı olacaktı . Bizim kazandığımız maçlara bakarsak hiç öyle 1-9 arası farka kazandığımız maç yok . Hep en az 10 sayı fark atarak kazanmışız maçları . Cmartesi günkü maçta alırız gibi .

Normal sezonun son maçıymış fener maçı, bunu bilmiyordum. Valla artık varını yoğunu ortaya koysunlar, ben gene de inanmıyorum şampiyonluğa ama iç saha avantajını alırlarsa bir ihtimal olur belki.

Işıl'ın dinlendirilmesi iyi olmuş. Zellous da çok fazla süre almamış. Dediğim gibi bu maçın çok da fazla önemi yoktu. Haftaya kesinlikle kazanmamız gerekiyor.

işil 12 zellous 13 alba 23 dakika oynamiş. sancho hiç oynamamiş. neyi ciddiye aldiniz. fener maçinda bitiyor herşey.

Normal sezonun son maçıymış fener maçı, bunu bilmiyordum. Valla artık varını yoğunu ortaya koysunlar, ben gene de inanmıyorum şampiyonluğa ama iç saha avantajını alırlarsa bir ihtimal olur belki.

işte herşey son maçta belli oldugu ,için bu maçi öylesine oynadilar. tbf yine yapti yapacagini. fener maçinin sonrasina ertelesinler dediler. izin vermediler.

işte herşey son maçta belli oldugu ,için bu maçi öylesine oynadilar. tbf yine yapti yapacagini. fener maçinin sonrasina ertelesinler dediler. izin vermediler.

Yani, tabloya bakınca zaten formalite maçıymış bu bir nevi. Takımı bir kenara bırakıyorum da bu tbf ile şampiyonluk yine zor. İç saha avantajını ne yapıp edip almaları lazım, diğer türlü yine bize hüsran yine bize hasret var.

Ekrem Memnun: Bizim açımızdan verimi olmayan bir karşılaşmaydı. Oyuncularımızı dinlendirerek kullandık. Çok basit hatalar yaptık, normaldir. Bütün konsantrasyonumuzu Fenerbahçe maçına harcıyoruz. Kazansak da kaybetsek de hiç önemi yoktu. Bizim bütün enerjimiz, gücümüz, konsantrasyonumuz Fenerbahçe maçına yönelik. Umarım o maçta da gerekeni yapabiliriz. Playoff’a ev sahibi avantajıyla girmek istiyoruz. Maça gelecek olursak; hakemlerin yönetimi ortada. Beş faulü olmamış bir oyuncuyu beş faulle kenara aldılar. Biz herkese saygı gösteriyoruz, kadın basketbolu güzelleşsin diye çaba sarf ediyoruz. Bütün bu olaylar bizi buluyor. Umarım kadın basketbolu gelişir.

Geri
Üst Alt