TKBL 25. Hafta | Beşiktaş 50-69 Galatasaray Odeabank | M.S | 22 Mart

Işıl ne olursa olsun gitmez bir yere, bütçe kısıltmayada bu sezon gittik. :)

Tamam ama çok da kapsamlı bir kısıtlama değildi. Şampiyonluk gelmezse gelecek sezon Alba ( sözleşmesi bitiyor zaten, yenilenmez ) ve Sancho ile kesin olarak yollar ayrılır. Kaptan belki bir yere gitmez ama Nevriye, Bahar falan gönderilir.

35-49 Albaaaaa

37-51 Nevriye.. Coştuk :D

@Vasfi Vural Takıma bu sezon çok güveniyorum. Fenerbahçe'yi normal sezonun son maçında yenip saha avantajını alabilirsek eğer Şampiyon olacağımıza da inanıyorum. Ben eğer şampiyonluğu kaybedersek gelecek sene olabilecekleri yazmak istedim. .

O dediğiniz biraz zor görünüyor. Çünkü bu sene de şampiyonluk gelmezse bütçede kesilmeye gidilecekmiş. Öyle olursa Işıl, Bahar(çok bile durdu zaten), Nevriye gibi yüksek maliyetli oyuncularla yollar ayrılır. Alba ve Sancho'nun da kontratları yenilenmez büyük ihtimalle. Düşük maliyetli yabancılar alınır. Alt yapıdan da İrem Naz Seda Deniz falan... Orta sıralarda gezer takım.

Öyle olacaksa hiç yatırım yapmayalım daha iyi . En azından şubemiz yok diye dururuz . Yoksa öyle kadrolarla gelen geçenden fark yeriz .

Torrens ve Sanco kalmalı. Böyle oyuncuları zor buluruz bir daha. İyi bir guard ve uzun bulursak seneye daha çok can yakar bu takım.

Seneye Erkek takımına yatırım yapacaklardır A Lisans için orası kesin ama kadın takımı bu sezonun parlayan takımıdır.

Ben Beşiktaşın yerinde olsam kapatırım bu şubeyi yarı finale bile gelemiyorlar.

O değil de bu beşiktaşa her sene en az 10 kez çakıyoz :)

8 maçtır bizi futbolda yenemiyorlar . Erkek basketbolda 4 sene aradan sonra ilk defa bu sene maç aldılar . Bayan basketbolda 2005'ten beri yenilmiyoruz . Bayan voleybolda da kendimi bildim bileli yenilmiyoruz . Erkek voleybol desen maç bile yapmıyoruz adamların erkek voleybol takımı 1.lige bile çıkamıyor . Çıksa bile direkt kapatıyorlar masraf olduğu için :) Bir hentbolda yenemiyoruz . Orda da bizim takım yok :D

şu takıma bir winner niye alınmaz anlamak zor senelerdir

Şampiyonluk yolunda.. Tebrikler #SarayınSultanları! :)

BjVU5ztCEAAwt-3.png:large

BjVVIznCQAAY1pZ.png

Besiktas'ın bizi yendigi herhangi bir brans var mı aceb?

Aynen kaybetmiştik ama canını dişine takıyordu . Kelsey Bone geldiğinden beri hiç bir olumlu maçını göremedik . Ankaradaki Türkiye Kupası Finalinde bomboş turnike bile kaçırdı ne küfür etmiştik :) Seneye kadın basketbol branşımızı güçlendirmemiz lazım . Alba-Sancho-Augustus-Celine Dumerc-Candace Parker-Tamika Catching ile TKBL'de ve Euroleague'de kesin şampiyon oluruz .

fowlesmi canini veriyordu. izlemesem inanicam:)

Geri
Üst Alt