TKBL 26. Hafta | Galatasaray Odeabank 78-75 Fenerbahçe | M.S | 29 Mart

Fowles ile aynı anda olan başka bir 5 numaramız vardı Amerikalı o olsaydı varya çok iyi takım olurduk

Tina Charles diyorsun heralde ? Gerçekten müthiş bir oyuncuydu . Orta mesafe , ribaund , skorerlik her şey vardı . Şu an Dinamo Moskovada yardırıyor .

2 WNBA yıldızı almak çok mu zor ? İspanya falan kurtarmaz takımı!!!!

Galatasarayın Odeabank sponsoru var fenerbahcenin sporsoru olmadığı halde gsden daha iyi kadro kuruyor.Gelecek sene böyle giderse kapatalım şubeyi geliri yok gideri var.Euroligdede grubumuzda fener var sonuncu oluruz.

Küçülmek diye bu kadar rezil bir kadro olamaz . En azından şubeyi kapatın da rahatlayalım . Sevgili kurumsal yöneticiler .

Umarım seneye iyi kadrolar kurulur .

Celine Dumerc - Sancho Lyttle - Candace Parker - Sue Bird - Seimone Augustus/Tamika Catching'li kadro Euroleague ve TBBL kazanmazsa ben de bir şey bilmiyorum .

Şubenin klübe öyle bir zararı yok. Zaten sponsordan çoğu karşılanıyor. Azıcık bir parayı da veremeyeceklerse zaten konuşmanın anlamı yok. Ama bir konuda katılıyorum seneye adam akıllı yabancılar alınmayacaksa, hiç yabancı alınmasın genç oyunculara fırsat verilsin.

Şikecilerin oyuncularını LeBron James falan takip ediyor.. O derece..

Küçülmek diye bu kadar rezil bir kadro olamaz . En azından şubeyi kapatın da rahatlayalım . Sevgili kurumsal yöneticiler .

Umarım seneye iyi kadrolar kurulur .

Celine Dumerc - Sancho Lyttle - Candace Parker - Sue Bird - Seimone Augustus/Tamika Catching'li kadro Euroleague ve TBBL kazanmazsa ben de bir şey bilmiyorum .

Candace Parker 2 milyon dolar alıyordu yanlış bilmiyorsam geçen yıl. Onu almamız imkansız gibi birşey.

Candace Parker 2 milyon dolar alıyordu yanlış bilmiyorsam geçen yıl. Onu almamız imkansız gibi birşey.

Amrabat gibi kazmalara verebileceğimiz 8.5 Milyon Euro'ları, Riera gibi devşirmelere verebileceğimiz 2.9 Milyon Euro'ları buraya aktarsaydık 10 sene üst üste şampiyon olurduk.

Bir tane futboldan kazma almayıversinler . Sabriye falan verilen paralarla her yıl şampiyon oluruz bu branşta .

Amrabat gibi kazmalara verebileceğimiz 8.5 Milyon Euro'ları, Riera gibi devşirmelere verebileceğimiz 2.9 Milyon Euro'ları buraya aktarsaydık 10 sene üst üste şampiyon olurduk.

Katılıyorum. Futbola harcanan saçma sapan paralardan kısılsa biraz amatör branşlara gitse her yıl şampiyon oluruz.

Ben bu sene sampiyon olacagimizi düsünüyorum. Avantaji elde etmek icin de bu galibiyet sart. Hadi kizlar.

Kadromuza göre baya iyi is yapti Ekrem Memnun bu sene. Bunu ilk önce kabul etmemiz gerekiyor.

Ancak kendi evimizde Fenerbahce´ye kaybetmek olmaz. Bu maci alin.

38-34 öndeyiz haydi be Sultanlar...

Gelecek sene yerli kalitesini kesinlikle arttırmalıyız. Bahar Çağlar senelerdir benche kök saldı, büyük maçlarda hiçbir katkısı yok. Onun yerine Begüm Dalgalar veya Özge Kavurmacıoğlu ikilisinden biri kesinlikle alınmalı. Guard pozisyonunda da yıllardır Işıl'ın eline bakıyoruz. Ayşe Cora boşuna yer kaplıyor, Yasemen desen iyi oynadığı maçların sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Onların yerine de Asena Yalçın ve Ayşegül Günay gibi genç guardlar alınmalı.

Geri
Üst Alt