Cumali Biberci
Cezalı
- 1 Aralık 2011
- 9
- 0
- 821
Cevap: TKBL H:9 | Galatasaray MP 75-61 Homend Antakya | 17 Aralık | Maç Sonucu
.
ilk 4 mesajında yazacak başka şey buladın mı
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk 4 mesajında yazacak başka şey buladın mı
macları izliyormusun sen. eger sen özellikle tinaya ruhsuz diyorsan sende bir sorun var demektir.
ne yazacağımı sana mı sorcam. Yürü git işine.
ne yazacağımı sana mı sorcam. Yürü git işine.
macları izliyormusun sen. eger sen özellikle tinaya ruhsuz diyorsan sende bir sorun var demektir.
Okuduğunu algılamada problemin mi var? "bu aralar" diyorum.
Beyler fener bjk maçında fener 4 yabancı sürmüş sahaya
teknik faul çalınmış bu yüzden
kuralı bilen varmı
oyunda oynammış sanırım 4 yabancı ile
Beyler fener bjk maçında fener 4 yabancı sürmüş sahaya
teknik faul çalınmış bu yüzden
kuralı bilen varmı
oyunda oynammış sanırım 4 yabancı ile
Takıma sallanıyor haklı olarak ki oyuncularda bunun farkında ama maça on dakika kala görevliler hariç tribündeki adam sayısı 11... yani biraz taraftar olarak kendimize de baksak,tabii burada geçen seneki takım-taraftar arasındaki sinerjiyi bozan teknik kadro+yönetimi de es geçmeyelim.
Yerli oyuncularımıza haksızlık ediliyor sanki tamam şu an bizi taşıyacak oyuncular çok fazla değil ama üzerine gidildiğinde katkı alabileceğimiz oyuncularımız var bugünde gördük üstüne şu an sakat olan İlayda ve kiralık Gizem'i de ekleyebiliriz.
Ben hocanın tüm hatalarına yanlışlarına rağmen takımın iyi olacağına inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum.Alba'nın Işıl'ın yüzüne bakınca bu takıma kızmak içimden gelmiyor.![]()
yasemen potaya bakan cinsten bir guard. denenmeli dicemde. baska maclarda ne ayşe cora yasemen oynayacak. ışılla şaziye oynar devamlı.
Hocaya tepki gösterilen ilk konuda yerlileri kullanamaması değil mi?
Yasemen sakatlık yaşamasa bambaşka yerde olurdu tıpkı Işıl gibi gerçi kaybedilmiş bir şey yok yaşı daha çok küçük ben kendisinden çok umutluyum.
ışılda mantalite olarakta sorun var. tam potaya giderken yanındaki şaziyeye topu atıyor oda bomboş pozisyonda steps yapıyorlig icin özge yavaş alınabilir. net olarak 1-2 macını izledim. skorer bir guard galiba. bizde oynayabilirmki o.