TKBL Play-Off Final 3.Maç | Fenerbahçe 80-68 Galatasaray MP | 15 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TKBL Play-Off Final 3.Maç | Fenerbahçe 61-57 Galatasaray MP | Dördüncü Çeyrek

Bitti gibi maç.Bu kadar basit top kaybedersen,rakibi bu kadar boş bırakırsan olacağı bu.

Cevap: TKBL Play-Off Final 3.Maç | Fenerbahçe 38-34 Galatasaray MP | 15 Nisan |İkinci

Fenerbahçe 68 - 57 Galatasaray MP | 4.Periyot

Mola aldık. Kötü gidiyoruz. Son periyotta sayı atamadık. Peşpeşe iki üçlük lazım yoksa maçı unutalım.

Cevap: TKBL Play-Off Final 3.Maç | Fenerbahçe 61-57 Galatasaray MP | Dördüncü Çeyrek

3-0 bitireceğimiz seriyi ellerimizle veriyoruz Fenerbahçe'ye.

Gitti maç.

Cevap: TKBL Play-Off Final 3.Maç | Fenerbahçe 58-54 Galatasaray MP | Üçüncü Çeyrek

bu arada günlerdir burada okudum, bizim takim daha iyi hatta ezer gibi laflar falan okudum, bu takimin neresi daha iyi, kafa kafaya iste, bizim yerliler amatör takim oyunculari yabancilar gayet iyi ama fenerde cok kötü oyuncu yok, sadece bizim bir kac tane cok cok iyi oyuncumuz var 1-2 tane, onlarda o yok ama toplamda onlar daha iyi de diyebilirim,haketmedik sampiyonlugu, bu kadar basit.

edit: umarim takim mucizeyi gerceklestirir ve beni haksiz cikarir.

Cevap: TKBL Play-Off Final 3.Maç | Fenerbahçe 68-57 Galatasaray MP | Dördüncü Çeyrek

hem maç hemde şampiyonluk gitti

yazık çok yazık....

Cevap: TKBL Play-Off Final 3.Maç | Fenerbahçe 68-57 Galatasaray MP | Dördüncü Çeyrek

Adnan, kankasıyla son maçlarını izliyor.

Cevap: TKBL Play-Off Final 3.Maç | Fenerbahçe 38-34 Galatasaray MP | 15 Nisan |İkinci

Fenerbahçe 68 - 59 Galatasaray MP | 4.Periyot

yokya yok arkadaş bu adnan polatın olduğu yerde bizim yüzümüzün gülmesi mümkün değil.gülmüyorda zaten.

Karşıda belki de dünyanın en iyi koçu Ratgeber biz de ise Ceyhun.

Hadi geçmiş olsun. Gitti şampiyonluk.

Fowles 4'ledi.

Adnan gelemez kendi taraftarı önüne, anca kadıköyde izler.

ve gerçekten bizim yerlilerimiz normalinde altındalar.

Cevap: TKBL Play-Off Final 3.Maç | Fenerbahçe 58-54 Galatasaray MP | Üçüncü Çeyrek

Fowles 4'ledi. :S

Fowles da 5lerse biter maç.

Gelecek sezon Aziz Yildirimin yaninda kim oturacak acaba? Albayrak, Ozturk, Aysal, Durust, Tulun veya Helvaci?

Cevap: TKBL Play-Off Final 3.Maç | Fenerbahçe 68-59 Galatasaray MP | 15 Nisan | 4.Çey

Yazık..

Cevap: TKBL Play-Off Final 3.Maç | Fenerbahçe 68-59 Galatasaray MP | 15 Nisan | 4.Çey

ya gelmesi sorun değil hatta sagolsun hiçbir zaman takımlarımızı yalnız bırakmıyor bunu alkışlıyorum.ama işte onla olmuyor başkanlığı galatasayla başarı anlamında uyuşmadı.sanırımda uyuşmayacak.

Ulan hangi maçı takip etsem yeniliyoz 2. maçı izlememiştim yenmiştik

Geri
Üst Alt