TKBSL 15/16 Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray 48-52 Fenerbahçe | M.S | 10 Ekim

Sanchoyu gönderip, basketin Sabrisini tekrar transfer etmek gercekten müthis hamle. :asd22:

Takimda Jelena haric sorumluluk alan oyuncu yok.

3.periyot şunlara sayı atamadınız yazıklar olsun.

Nuria martinez kadar topla kotu olan oyun kurucu gormedim gecen sene ayar oldugum oyuncularin 2.sirasinda geliyordu

cingıl bels

Senin elinde İşil Loyd varsa Martinez tutulmazdi bizde. Onun yerine Dabovici alacaksin. Çok mu zordu bu yahu. Dabovic yakin doguya gitti. Hocam bu biraz senin suçun.

İşil-loyd-dabovic-Duba- Nevriye 5 lisi ile güzel şeyler olurdu. Resmen aptalligimiza maç gitti. Fener iyi degil.

Son düzenleme:
Martinez loserının takımdan şutlanması dileğiyle...

Ekrem Hocam cumhurbaşkanlığı kupalarını bilerek aldırmıyor takıma heralde 4'de 0

fener son yılların en kötü kadrosu ile mücadele ediyor ve biz bu aptallara gene kupa kaybediyoruz...yazık...

Kadro kalitesi her sene aşağı düşüyor, yani Ekrem Hoca'da bir yere kadar. Oyuncu lazım, Alba gibi 2-3 oynayacak biri mesela.

Nevriye'de tam sakatlanacak zamanı buldu.

bu seneki uzunu çok mu aramışlar acaba..kadın sanki karpuz atıyor..bütçe o kadar mı düştü..

Kadro kalitesi her sene aşağı düşüyor, yani Ekrem Hoca'da bir yere kadar. Oyuncu lazım, Alba gibi 2-3 oynayacak biri mesela.

Martinez ile Dabovic arasinda müthiş maaş farki yoktur degil mi. Biz resmen aptallik yaptik. İşil Loyd var elinde. Hoca Martinezi niye tutuyor. Ben onu çözemedim.

Martinez : Geçen sezon vasattı bu sezon lesh olmuş.

Işıl : Maçın başındaki üçlükten sonra adını duymadım.

Loyd : İlk resmi maçı çok eleştirmek istemiyorum ama Avrupa basketboluna uyum sağlaması için baya zamana ihtiyacı var.

Cansu : Oynadığı süre içinde iyiydi, eski takımına hırs yaptı heralde. İkinci yarıda göremedik sakatlığı vardı sanırım.

Jelena : Yetenek yok, full hırs ve savaşmayla bir şey olunmuyor. Blok yiyeceğini bile bile potaya gitti 2-3 kere. Son periyot berbattı.

Bahar : Futbolun Sabri'si. Hazırlık maçlarında topladı iyi gidiyor dedik, yine eski Bahar'a dönmüş.

Kulichova : Yürüyen kazma.

Galatasaray başkanı ve yöneticileri sizlere öyle küfürler ediyorum ki anlatamam.

Geri
Üst Alt