Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.456
- 377
- 1.878
Cevap: Tobol Geliyoruz...Tallin Geliyoruz...
seri meri hikaye
seri meri hikaye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakikaten süper bir başlık. Açan arkadaşı tebrik ediyorum. Netenya geliyoruz ulan. Trömsö geliyoruz. Bu sefer intikamımız çok pis olacak
Öyle bir alır ki... Makukula haftaya Volkan'a bi ayar çeker ki... Kıçıyla mı vurur , memesini mi yalatır bilemem.
Trömsö'yle kesilmemiş hesabımız var zaten. Fena mı olur tekrar karşılaşmak?![]()
![]()
Seneye keseriz hesabı işte. Ulan trömsö sen mi büyüksün yoksa biz mi göreceksin
Müstahak bunlara sezonu erken açmak.
:icon_twisted:Başkasına bel bağlamaya bayılır hale geldi Galatasaray taraftarı. Sen Fenerbahçe'ye iki maçta da rezil futbol oyna ve yenil, Bursaya yenil, Beşiktaş'ı İnönü'de hiçbir sene yeneme, 15 senedir yenilmediğin Trabzon'a bile yenil, herkesin yendiği Eskişehir'i 2 senede 1 kez bile yeneme, sadece küme düşme hattı ve çevresindeki takımları yenerek şampiyonluk iste. İstemez kalsın öyle şampiyonluk. Zaten olamayacak da. Bari Bursaspor olsun..
Bitmediğini göreceksin. Senin için bitmiştir , bizim için bitmedi. Sivas'a 5-0 da kaybetsek bitmeyecek. Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır. Ben şahsen umut ediyor ve inanıyorum. İlk yarıda da Fener yendi ertesi hafta puan kaybetti yine aynı oldu puan farkı. Gene öyle olacak.
valla şu halimizle zaten cl ye gitmenin çok da bir mantığı yok. bizi anca uefa ligi paklar. şu oynanan futbolu görünce 2 akşamdır, bide bizim oynadığımız futbola bakıyorum, rezil kepaze olmamak adına bir sene daha uefa da takılmak bence en iyisi arkadaşlar. inşallah seneye takım oturur şampiyon oluruz da ondan soraki sene oturmuş kadromuzla daha emin bir biçimde cl ye girmiş oluruz.