Tokatspor Maç Kadrosu Belli Oldu

Ben bu maçta Drogba cezasını çekiyor sanıyordum ama sarı karttaki ceza maddesi tamamen farklıymış. Bu maç Drogba cezasını çekmiş olmuyor. Yani Es-Es maçında Drogba yok ve canım sıkıldı bu duruma.

Sarı kart cezaları sadece o klasmanda sayılıyormuş. Yani kupa, turnuva vs. her biri farklı değerlendiriliyormuş. Kırmızı kartın cezası herhangi bir maç olunca o maça sayılıyormuş ama durum sarıda farklı. Bunu ilk defa duydum. İnşallah ilk duyan ben değilimdir, çünkü kendimi çok cahil hissedicem.

---------------Ufuk------------

Veysel---Chedjou---Koray---Telles

-------------Ceyhun----------

------Yekta----------Umut

Hajrovic-----Umut-----Ontivero

2. yarı Burdisso,Berk,Salih girer.

ufuk

veysel - chedj - koray - telles

ceyhun

hayrovic - umut g. - yekta - Ontivero

umut​

Profesyonel takim dedigin böyle olur. Ne o tokat rica etmiste bilmemneymis de. Bana ne kardesim. Benim oyunclarim dinlenecek ve onun yerine yeni transferler gencler oynayacak. Budur!

Risk almaya gerek yokl lig CL kupa uzun bir maraton var.Talihsiz bir sakatlık çok kötü olurdu.Gençleri bu maçta oynatmayıp hangi maçta oynatacaklar.Drogbayı görmek isteyen gelsin istanbulda görsün o kadar para verdi yönetim bunun karşılığını bilet forma vs olarak almalıdır.

Zevkli olucak yeniler falan

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

926351_Galatasaray_SK.jpg

Kur bu kadroyu 5 tane salla gel.

Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Aurelien Chedjou, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Umut Bulut, Veysel Sarı, Salih Dursun, Emre Can Coşkun, Koray Günter, Guillermo Burdisso, Alex Telles, İbrahim Coşkun, Izet Hayrovic, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal.

---------Ufuk-------------

---Salih-Ceyhun-Chedjo---

-Hayrovic-Yekta-Umit-Alex-

----------Emre----------

------Berk---Lucas-------

Abi nolur 3'lü savunmalı kadro kurmayın artık :( Bir kadroda hem çift forvet hem de 3'lü savunma gördüğümde bir fena oluyorum :(

Tokatspor maçının kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Aurelien Chedjou, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Umut Bulut, Veysel Sarı, Salih Dursun, Emre Can Coşkun, Koray Günter, Guillermo Burdisso, Alex Telles, İbrahim Coşkun, Izet Hayrovic, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal.

UMUT Bulut kadroda yok

Profesyonel takim dedigin böyle olur. Ne o tokat rica etmiste bilmemneymis de. Bana ne kardesim. Benim oyunclarim dinlenecek ve onun yerine yeni transferler gencler oynayacak. Budur!

Oyle dusunme illa 90 dk oynatacak degiliz son 10dk da girebilirdi adamlarin derdi sehrin popularitesini yukseltmek, tribunleri doldurmak iste biz Drogba'yi da canli grduk. Maksat gonulleri hos olsun :)

Varmis gokhan, ortalara yazmislar. sonradan gordum. pardon kardes

926351_Galatasaray_SK.jpg

Kur bu kadroyu 5 tane salla gel.

Ibrahim'i yazdigin yerde oynayamaz, o gorevi ustlenemez. Oraya Ceyhun gibi fizik gucu yuksek, ve ilk topa hemen mudahale edebilecek biri lazim. Defansif ozelliklerininde iyi olmasi lazim, hucum ozelliginden cok. Yekta Ibrahim haric yaptigin kadroya katiliyorum ama.

Geri
Üst Alt