Tolga Ciğerci İstanbul'da!

Açıkçası ben Leiva'yı bekliyorum. Tolga'yı da ilk çıktığı zamanlar takip edebilmiştim. Güçlü ve iyi şutları olan bir futbolcu. Yalnız 1,3-1,5M Euro üstü maaş büyük sıkıntı olur. Zaten sözleşmeleri bitecek futbolculara hayvan yükü ile bonvervis bedeli ödüyoruz, bir de üstüne fahiş maaşlar eklenince bir cezanın daha gelmesi kaçınılmaz. Umut,Tarık ve Olcan'a bel bağladılar ama, onlar kolay kolay gitmez.
Olcan burda ile anlaştı galiba.
Diğer ikisi şüpheli ama tabiki

Tolga'nın bizden alacağı maaş en fazla 1.5m€ olmalıdır. Bunun üzerindeki her rakam haramdır.

Olcan burda ile anlaştı galiba.
Diğer ikisi şüpheli ama tabiki

Maaşının yarısını biz öderiz. Bu 3'ünden tamamen sıkıntısız sıyrılırsak Dursun çapsızını tebrik ederim. Riekerink'den sonra ilk defa iyi bir şey yapmış olacak.

Her zamanki gibi kazığı yemişiz.

2 milyon çok az.. istanbul da geçinmesi için en az 5 milyon euro verilmesi gerekir..

Normal şartlarda max 1M € para alması gerekir, onun dışındaki her ücret diğer gereksiz yerli tayfası gibi hak ettiğinden fazla olur.

Kadro genişliği için alındıysa makul bir fiyata olumlu bir iş yapılmış olur ama buna 3 M € verilipte Leiva para yüzünden alınmaz ise o zaman bu adamlar harbiden ya maldır yada bu işte başka bir iş vardır.

Resmen takımı sabote ediyorlar. Bence ligin en iyi hucum hattına sahip olan takımız en kötü kaliteli bir ön libero birde forvet al ona da razıyım.

Şu an Beşiktaş'a transfer oluyor olsaydı Fiko €1.750.000 bonservis, €1.250.000 yıllık ücretle işi bitirirdi.

Yani Tolga, Serdar, Eren ayarında bir futbolcu olarak Galatasaray'a transfer olmak için yönetimle görüşüyor olsam ben de Olcan'ın, Umut'un, Sabri'nin aldığı 1.8 milyon ücreti örnek gösterir, şahsıma yapılmış olan 1.5 milyon euroluk yıllık ücret teklifini hakaret olarak kabul ederdim.

Yeni gelen futbolculara bu yüzden hak ettiğinden fazla ödemek zorunda kalmaya son vermenin kesin çözümü de Tarık, Hamit, Olcan, Semih, Yasin, Umut, Eray, Sabri ve Donk'tan oluşan leş sürüsünü takımdan kovmak.

Tolga iyi futbolcu,düşünün antuda bile biz aldığımız halde beğeniliyor bu kadar yerin dibine gömülmemeli

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga iyi futbolcu,düşünün antuda bile biz aldığımız halde beğeniliyor bu kadar yerin dibine gömülmemeli

Antu daki ruh hastalarinin dediklerini kiyas olarak görmemek lazim bence. Gecen orada biri Volkan Sen Podolski'den iyi diyordu.

Antu daki ruh hastalarinin dediklerini kiyas olarak görmemek lazim bence. Gecen orada biri Volkan Sen Podolski'den iyi diyordu.
Tamam alayı geri zekalı olabilir ama arada mantıklı yazanlar da yok değil ayrıca brn onlardan bağımsız yazıyorum Tolga sakatlanmaz ise faydalı olacaktır

Tamam alayı geri zekalı olabilir ama arada mantıklı yazanlar da yok değil ayrıca brn onlardan bağımsız yazıyorum Tolga sakatlanmaz ise faydalı olacaktır

Faydali olur olmaz konu o degil ki beni delirten olay maliyeti ve su anda hala sorunlu bölgelerimizin kapatilmis olmamasi.

Bize önce tas gibi bir ön libero lazim öyle Tolga ile olacak is degil bu. Leiva keske olsaydi gercekten ilac gibi olurdu ama adamlar beceriksiz abi.

2 milyon euro kulübün asgari ücreti galiba. Sabit, herkese veriyorlar.

Faydali olur olmaz konu o degil ki beni delirten olay maliyeti ve su anda hala sorunlu bölgelerimizin kapatilmis olmamasi.

Bize önce tas gibi bir ön libero lazim öyle Tolga ile olacak is degil bu. Leiva keske olsaydi gercekten ilac gibi olurdu ama adamlar beceriksiz abi.
Ne yapalım almıyor yönetim arkadaş en azından defansif orta saha oldu bir tane orada Donk var sadece hatırlatırım keşke Diarra ve Debuchy gelse ama elimde değil ki,maliyete gelince ne onlar düşünmüyorsa ben de muhasebeci değilim oyuna bakacağım

Ne yapalım almıyor yönetim arkadaş en azından defansif orta saha oldu bir tane orada Donk var sadece hatırlatırım keşke Diarra ve Debuchy gelse ama elimde değil ki,maliyete gelince ne onlar düşünmüyorsa ben de muhasebeci değilim oyuna bakacağım

Sirf Tolgayi alip orta saha transferini kapatirsak yine hüsran olur gecen sezon oldugu gibi orta sahamiz yetersiz kalir.

Geri
Üst Alt