Tolga Ciğerci Kadro Dışı Bırakıldı

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Galatasaray TD Fatih Terim, henüz resmen açıklanmasa da sakatlığını öne suren Tolga Ciğerci'yi kadro dışı bıraktı. İsviçre’den döndükten sonra yapılan antrenmana da çıkmayan Tolga’nın adı idman raporunda sakat oyuncular arasında bile yer almadı. [HT]

Gerizekali bu herif. Tam Terimlik Oyuncu. Sicti icine batirdi mal herif

anlamadim bu herif sakat mi degil mi

Kendini bir şey sanmaya başlamıştı.Kovun gitsin.

Di9HAn6XsAYfvnP

Ilginç bir şekilde dışlanmış bir oyuncu. Konuşulduğu kadar kötü olmadığını düşünüyorum.

Mehmet Batdal v2

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kafasi calismiyor malesef, yoksa rotasyonda -aldigi maasi bir kenara birakirsak- is yapar kesinlikle. Ama iste, kafa calismiyor.

Ben de o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ama bayağı karaktersizlik yapıyor.
Heralde kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyor gibi izlenim veriyor bu protesto vari hareketleri. Sezona iyi başlayıp Tudor sonrası kesildi sonuçta. Doğru yanlış tartışılır, insan hali ister istemez haksızlığa uğradığını düşünebilir.

Şu zamana kadar kadroda tutmaları hata.
Satsınlar gitsin.Ne istediği bile belli değil.Yok sakatım, yok ayağım ağrıyor.

arkadaşlar tolga bir ara sakatlandı sezon içersinde yerini kaptırdı ve döndüğünde alamadı. oynamayınca tribe girdi kendini bir şey sandı kamil.

bunu ilginç bulan vatandaşlar neyini ilginç bulmuş anlatsın da bilelim havada kalmasın!

ağrılarım var diye idmana gelmemişti bir ara hırbo sezon içersinde. terim bu tip adamları asla sevmez

Heralde kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyor gibi izlenim veriyor bu protesto vari hareketleri. Sezona iyi başlayıp Tudor sonrası kesildi sonuçta. Doğru yanlış tartışılır, insan hali ister istemez haksızlığa uğradığını düşünebilir.

Tudor'un oynattığı taktikte kilit bir mevkideydi ve iyi bir performans verdi. Ondan sonra sakatlandı, bide üstüne Terim onu asıl mevkisi dediğimiz orta sahaya çekince de süre aldığı dakikalarda pek bir varlık gösteremedi. Karakteri düzgün bir futbolcu olsa bu yaz kampında çok iyi çalışıp formayı tekrar kapmak için uğraşırdı. Zaten kısıtlı bir orta saha rotasyonumuz var ve iyi bir performansla tekrar 11'i zorlaması şaşırtıcı olmazdı.

Geri
Üst Alt