Tolga Ciğerci Kadro Dışı Bırakıldı

Defolsun gitsin, 3milyon euro maas aliyorsun ve triplere giriyorsun. Kendini ne saniyor bir Hirbo

Oyuncumuz olmasa malin teki derdim ama iste oyuncumuz oldugu icin diyemiyorum maalesef.

Akilsizin teki diyeyim ben en iyisi.

geçen sene devre arası iyi bir fiyata okutsak iyiydi bu malı

Neyse ki 1 sene sözleşmesi kalmış.

Yabancı futbolculardan biri, antrenmanlarda en hırslı futbolcu olarak tereddütsüz Tolga' yı söylemişti ki Terim de hırslı futbolculara prim tanır her zaman; onun gelişi ve orjinal mevkiinde oynatmasıyla birlikte performansının artacağını umduğum futbolculardandı...

Normal sakatlık ve form durumu dışında bir şey var gibi geliyor bana. Terim' le yahut yardımcılarından biriyle ağır tartışma vs?...Yoksa kör göze parmak hesabı, bir futbolcu bu kadar seremez...

Haftalar önce demiştik Terim paraya bakmaz tekmeyi basar diye.

Şutlayamazsak büyük sıkıntı. Daha Tarık'lardan Selçuk'lardan kurtulamıyorken bir de Tolga çıktı başımıza. Takas makas bir şeyde kullanabilsek bari.

Bu herif ciddi ciddi hipokondri hastasi galiba, en ufak seyde sakatim diye tutturuyor.

Ya da karaktersizin önde gideni.

Kampa götürülmediginden beri kadro disi zaten, nesini anlamamislar.

1 aylik haberi niye yeni gibi yayinlamislar ilginc.

Ben de ona şaşıyorum hakkaten. Orta sahada top tekniği Tolga kadar kötü oyunculara pek tahammül etmez ama bazı maçlarda kullanırdı normalde.

Bence Tolga işinin içinde başka bi iş var.
Tam Deplasman oyuncusu aslinda. Süpriz bir gol atar, hayvan gibi kosar pres yapar. Bizi de rahatlatirdi deplasmanlarda salak

Geri
Üst Alt