Tolga Ciğerci, Resmen Galatasaray'da!

hırsız varrrr

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şerefsizliğin peak yaptığı noktaları yaşıyoruz kulüpte. Rezil herifler Tolga kim de bu paraları ediyor. 2 milyon euro nedir kafayı yicem artık bıktım

Dursun. Olum küfür edesim var ya.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu dursun'u hala baskanlik koltugunda oturtan genel kurul üyelerinin evini su bassin

NTV Spor@ntvspor 1 min.1 minuut geledenVertaling bekijken
Tolga Ciğerci, 2014'te Galatasaray formasını "taraftar" olarak böyle giymiştihttps://www.ntvspor.net/haber/futbol/159176/insallah-fenerbahceye-yine-guzel-bir-gol-atarim …

CpV6R8EWgAA_B6v.jpg

Ben galatasaraylıyım diyenı alıyor mallar ya hahaha

Umarım ısıklanır ve Kadro dışı bırakılır.

Ya Riekerink biraz da karşı gel be insaf...

2 ne olum 2 ne len.. bu kadar mı dingilsiniz bu kadar mı malsınız...

Bu adamın dünya futbolundaki yeri yurdu nedir de 2 milyon euro veriyorsunuz aptal herifler..

Allah cezanızı versin... siz gidene kadar tek lisanslı ürün alan şerefsizdir.. ( kendi adıma )

Allah belanızı versin. Antep falan alsa iyi transfer derdim, o derece leş transfer.

Anlat dursun gene kimkn cepine girdi bu transferden para

Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk

Galatasaray'dan yıllık 2 milyon Euro alacak olan Tolga Ciğerci, Hertha Berlin'de 900 bin Euro alıyordu. (Vergiler hariç net 500 bin Euro)

Benim anlamadığım sözleşmesi 1 sene kalan oyuncuya, 1 yıllık alacağını kulübe ödeyip satın alamıyor musun? Hani kural buydu?

Selçuk'un yedeği olacak adama 2 milyon Euro ha? O da sakatlanıp sezonu kapatmadığı zamanlarda. Bu herifler gerçekten kulübü batırmaya uğraşıyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt