Tolga Ciğerci'den Açıklamalar!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Tolga Ciğerci'den sakatlık açıklaması!

Galatasaray'da uzun süredir oynayamayan Tolga Ciğerci açıklamalarda bulundu

Sarı-kırmızılılara sezon başında beklenenden de fazla katkı veren ancak sonrasında yaşadığı sakatlık yüzünden uzun süre sahalardan uzak kalan Tolga Ciğerci açıklamalarda bulundu.
Peiner Allgemeine Zeitung'a konuşan gurbetçi oyuncunun sözlerinden öne çıkanlar şöyle:
"Küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım. Buraya gelmek kesinlikle doğru karardı."
"Sadece futboldan anlamayanlar Türkiye'de futbolun kötü olduğunu düşünür. Almanya'daki futboldan pek farkı yok."
"Transferimden birkaç gün sonra Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı oynama fırsatım oldu, çok güzel bir atmosfer vardı."
"Taraftar çok coşkulu. Galatasaray taraftarıyla Almanya'da bir tutabilecek sadece Dortmund var, diğerleri yanına yaklaşamaz."
"İstanbul, Berlin'den daha büyük. İnsanlar çok iyi ve güler yüzlü. İstediğim zaman alışverişe gidemiyorum, beni tanıyorlar."
"İstanbul'da en sevdiğim şey, nereye gidersem gideyim sahil manzarası önüne geliyor ve süper lokantalar var."
"Podolski süper bir oyuncu, çok sempatik biri. Almanca konuşan bir oyuncunun Galatasaray'da olmasının bana çok yardımı oldu."
"Milli takımda oynamak çocukluk hayalimdi. O formayı giymek büyük onur, İstiklal Marşı'nı duyarken tüylerim diken dikendi."
"Sakatlığım Fenerbahçe maçında oldu. Ayağımın altında ödem oluştu ve ben onu anlamadan, 90 dakika o şekilde oynadım."

Tolga Ciğerci'den sakatlık acıklaması!

sözleşmesinde fesih maddesi var bildiğim kadarıyla eğer 1-2 ay içinde dönemeyecekse gönderilsin zararın neresinden dönersek kardır.

Tolga : Benim hallerim var , her yerim şiş ödem oldu.. Beni anlayın..

özet geçiyorum gsc kıymetimi bilin.

2mio € alıyorum. bu yüzden tr ligi = bundesliga
buraya gelmekle doğru karar verdim çünkü almanyada sakatlıktan ötürü bu kadar tatil yaptırmıyolar
en büyük gsli benim. istanbula, berlinden daha büyük ve kafanı uzattığın yerde sahili görmesi nedeniyle geldim

Geri
Üst Alt