Tolga Ciğerci'ye Hayır!

Koray Akgerman

10 Numara!
Yalan yok. Bu herifi tanimam.

Ama ortada konusulan bonservis 3 milyon euro!!

Maas: 2 milyon euro.

Adamin sakatlil gecmisi bu: Tolga Cigerci - Sakatlık gecmişi | Transfermarkt

Adam son 3 yilda 53 maci sakatlik sebebi ile kacirmis.

Ya ffp diye aglasip dururken bu herife 2 milyon maas verirsen 10 gun sonra sakatlandiginda yine donk gibi umut gibi eline yapismayacagini mi saniyorsun capsiz dursun?

Goz gore gore yeni tarik yeni donk yeni umutu ffpnin kilici tepemizdeyken almak nedir ya??

Ulan kime hizmet ediyorsunuz ey satilmis yonetim?

Bu hata degil ihanettir!! Goz gore gore ihanettir!!

Onemli olan simdi protesto etmektir twitterda kampanya baslatmaktir.

Aynisini donk icin de soylemisitim 2. Kuzmanovski olur almayin diye. 3 ayda elimizde patladadi nitekim ve gitmiyor tabiiki!!

Yeni bir kazik girmeden kampanya baslatmaliyiz yoksa 3 yil anlasma ile bir 9 milyon euro daha girmek uzere! :(

Son düzenleme:
Yalan yok. Bu herifi tanimam.

Ama ortada konusulan bonservis 3 milyon euro!!

Maas: 2 milyon euro.

Adamin sakatlil gecmisi bu: Tolga Cigerci - Sakatlık gecmişi | Transfermarkt

Adam son 3 yilda 53 maci sakatlik sebebi ile kacirmis.

Ya ffp diye aglasip dururken bu herife 2 milyon maas verirsen 10 gun sonra sakatlandiginda yine donk gibi umut gibi eline yapismayacagini mi saniyorsun capsiz dursun?

Goz gore gore yeni tarik yeni donk yeni umutu ffpnin kilici tepemizdeyken almak nedir ya??

Ulan kime hizmet ediyorsunuz ey satilmis yonetim?

Bu hata degil ihanettir!! Goz gore gore ihanettir!!

Onemli olan simdi protesto etmektir twitterda kampanya baslatmaktir.

Aynisini donk icin de soylemisitim 2. Kuzmanovski olur almayin diye. 3 ayda elimizde patladadi nitekim ve gitmiyor tabiiki!!

Yeni bir kazik girmeden kampanya baslatmaliyiz yoksa 3 yil anlasma ile bir 9 milyon euro daha girmek uzere! :(

Adamın derdi Galatasarayın maddi durumu değil ki.Kendi ve diğer yandaş yiyicilerin maddi durumunu düzeltmek.Başka bir amacı yok.

İlk cümleden sonrasını okumadım.

bundan sonra kimse gelip aysal bizi batırdı diye ağlamasın. aysala o kadar laf attılar maaş ortalaması yüksek diye kendileri maaş ortalamasının ecdadını bellediler. ulan dünyanın hangi takımı bi anadolu takımının forvetine ve hertha berlinin müzmin sakat, yedek herifine 2 milyon üzeri para verir.

Hiç kimse masal anlatmasın yok şöyle futbolcu yok böyle futbolcu diye. 1 sezona daha ön liberosuz girecez bu çapsızlar yüzünden. Emreyi bedava bırakıp Emreden daha iyi olmayan adama senelik 2 bonservisine 3 verip getirdik. Böyle bi mantıksızlık salaklık olamaz

Abi Tolgayı bence bir izle. Ön yargili olmayın

Sorun orada zaten. Kimse izleyemiyor ki adami??

3 yilda sakatliktan 52 mac kaciran adami kim ne kadar izleyebilmis olabilir ki?

Niye ffp problemi yasarken ben bu riske giriyorum?

De ki ucuz diye!! Ya 3 milyon bonservis ve 2 milyon maas mi ucuz???

Mantigi ne bu transferin?

Geç kaldık olan oldu.

Birilerinin banka hesapları taraftarın paraları ile doldu.

Helak Ol Yağlı Surat!

bb9e31e532.jpg

Amaç Tolga'yı gömmek değil ama 2 milyon euro maaş falan verirlerse çıkmasınlar karşımıza. Açlık sınırı var kulüpte sanırım 2 milyon Euro.

yalnız bu çocuk tutarsa özellikle ilk paragraf nedeniyle linç edilirsin söyleyeyim

yalnız bu çocuk tutarsa özellikle ilk paragraf nedeniyle linç edilirsin söyleyeyim

Valla ben donk icin de boyle konustum, amrabat icin de , yigit gokoglan icin de jpk icin de. Bagira bagira geldi skandallar.

Jpk da senede 12 mac yapan ve 2.lig takiminin kicina tekme attigi adamdi. Biz alip CL ye giden GS kadrosuna yazdik.

Bu herif de 24 yasinda ve son 3 yilda tam 52 maci sakatliktan kacirmis biri.

Heeeeeee herifin adi ornegin Radamel Falcao olur sakatliktan sonra toparlanamamis olur dersin ki biraz toparlansa bana 3 gomlek seviye atlatir o yuzden para yatirirsin onu da anlarim.

Veya pacalarindan euro fiskiriyordur. Takimin tamdir. Dersin ki ucuza alayim toparlar satarim gibi fantazi yapayim dersin kimse bisey demez.

Ama ffp den basin beladadir, takimin seneyi 6. Sirada bitirmistir. Takimin 44 golle gol yeme rekoru kirmistir. Takimin 1 tane bile on liberosu yoktur. Takimin lider stoperi yoktur, sag beki berbattir sen hala on libero almamisken bu 3 yilda sakatlik sebebi ile maclarin %70 ini kaciran adama 3 milyon bonservis odeyip 2 milyon maasla 3 yillik sozlesme imzalarsan bunun adi İHANET tir.

Tutsa ne olur? Bu inanilmaz aptalca riske girdigi gercegi degisir mi? Neye dayanip ya tutarsa diyorsun? Neye dayanip tutarsa deyip 9 milyon euroyu baglarsin? Komisyon disinda sebebi var mi? Ya son 3 yilin 3 unde de sakatmis herif!!!

Göle ya tutarsa deyip maya calmaktan daha aptalca bu herifi bu fiyatlara almak.

Son düzenleme:
Bir türk atasözü der ki.

Maliyet fazla ise komisyon şahanedir.

Dunyanin tartismasiz ilk 5 inde olan bir takimi olan United , bedavaya verdigi adami 120 milyon pound a geri almiyor mu ? Konuyla alakasiz gelecektir ama oradaki yonetim hatasinin klube maliyeti yaklasik 400 milyon TL , herhalde GS nin son 10 senedeki tum transfer hatalari kadar bir meblagdir

Demek ki oluyor.

Geri
Üst Alt