Tolga: "Dany bizi sattı!"

Hadi bakıyim sen hafiften yol al kendi sitene, küçük kulübün küçük taraftarı seni. Bunlar zaten hep böyle üye olurlar centilmen rakip taraftar ayağına sonra gerçek yüzleri çıkar, kepaze herif seni bunları söylemek için kaç ay bekledin 8'li arkadaş

kardeşim bi hakaret etmedim düşüncemi söyledim karşılıklı tartışıyoruz neden tahammülünüz yok naptıkki ... banlamaya can atıyorsunuz..

kardeşim bi hakaret etmedim düşüncemi söyledim karşılıklı tartışıyoruz neden tahammülünüz yok naptıkki ... banlamaya can atıyorsunuz..

Bırak bu tarafsızım ayaklarını şike iması yapıpda hiçbirşey olmamış gibi burada yazamazsın.Hadi git karga foruma

Burada öyle aklına eseni söyleyemezsin, rakip taraftar olmana rağmen sana burda yazma hakkı verilmiş kimseye bi imada bulunamazsın, Galatasaray hakkında kafana güzel yorum yapamazsın. Buranın kurallarına uymak zorundasın, uymuyorsan gideceksin.

Şike yapmanın artık sizin için son derece normal bir olay olduğunu biliyoruz, bu yüzden ona buna şikeci demeyi son derece doğal karşılamana da şahsen ben hak veriyorum ama kazandığı bir maç sonrasında Galatasaray'a şike imasında bulunmak edebileceğin en büyük hakarettir. Delikanlı ol, Ts'ye dedim diye kıvırma.

şike iması yapmadım trabzonsporun maça asılmadığını söyledim ...

Asılmadı ne demek? Yattı demek.

İnsan yerine koyup sesimizi çıkarmıyoruz fb'lilere, bjk'lilere ama herkes haddini bilecek.

Haddinizi aşacak kelimeler yazamazsınız burada!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

şike para verip satın almak demek asılmadı demek çok farklı...

Kıvırma kıvırma. Ne ima ettiğini herkes biliyor. Sen bu yattı lafını bile azına alamassın. Senin tuttuğun takım Türkiye Kupası'nı bile alacağına inanmayıp şikeye başvuran bi takım. Şikeci köpekler sizi

Evet bjk'li arkadaşı uğurladık geçmiş olsun.

Centilmen rakip takım taraftarı ayağına buraya üye olanlar buranın kurallarına uyacaklar, kafalarına estiği gibi konuşamazlar burada ya uyacak ya da gidecek bu kadar.

şike para verip satın almak demek asılmadı demek çok farklı...

Biz bilmiyoruz kardeş o işlerde siz uzman olduğunuz için farkı anlayamamış olabiliriz ama sana ufak bir öneri ; yazdığın mesajı göndermeden bir kaç kere daha oku, bir de tineri azalt, yazık genç adamsın.

tinerci uctu gitti sakin olun.

bir de laf yetiştirmeye kalkmış.. kendi sahasında 3 puan alsa kümede kalacak bir takımdan nasıl güle oynaya 3 puan aldın diye sorarlar adama, ha onlarda asılmamış o zaman..

Sattı, sattı... Sen adamı al, parasını ödeme, adam parasını istesin, ondan sonra adam bizi sattı. Ulan senin camian 3 tane basketbolcusuna neler yaptı. Balık hafızalı insanlar dolu vesselam bu kulüplerin başlarında...

dany-nounkeu_479377.jpg

Geri
Üst Alt