Tier 1 Tolgahan: "Batrakov Galatasaray'da"

9 gol 9 asist yapmış yunus akgün'ün yedeği olacaksa avuçlarız zaten. sane'de aynı şekilde geçen sezon istatistikleri yunus'tan da düşük. bitik icardi'nin bile 14 golü 3 asisti vardı herhalde.

Milletin 7 vermeyeceği adama 25 veriyoruz ne yönetim var ne scout var ne taktik var ne sportif akıl var.Bombok durumdayız.

U23 saçmalığı sezonun kaderini degistirdi
Okan ve Dursun kontejan olmasa indirmişti
3 tane 40 50 lik adam bu saatten sonra alınan her oyuncuya verilen her paraya yazik

Milletin 7 vermeyeceği adama 25 veriyoruz ne yönetim var ne scout var ne taktik var ne sportif akıl var.Bombok durumdayız.

He yaw ..Artik danimarka liginde double double yapan heriflere 25-30 istiyorlar..Artik su bonservis enflasyonuna alisin 5-10 milyona millet copunu veriyor ancak

He yaw ..Artik danimarka liginde double double yapan heriflere 25-30 istiyorlar..Artik su bonservis enflasyonuna alisin 5-10 milyona millet copunu veriyor ancak
Anlatmaya çalıştığım şey başka ama.Ben buna kimsenin 7 vereceğini bile düşünmüyorum.25 milyon ne olduğu belirsiz bir adama kimse vermez.Piyasası olduğunu bile düşünmüyorum.

Rusyanin en potansiyelli oyunusunu aliyoruz. Bizde banko ilk 11 olur mu olmaz mi bunu zaman gosterecek.

Rusyadan kacmak icin 2.5 milyon mass versek yetmiyormuydu kendisine? Direkt mi aliyoruz yoksa kiralik opsiyon mu görelim. Tek bildigim okan buruk bunuda yedek birakir

Şutu, pası, ortası vs vs ne kadar iyi olursa olsun mental da önemli.
Rus liginde besin zincirinin en üstündeki adam buraya gelip en iyisi olmadığını anladığı zaman ne olacak göreceğiz.
Ilk 2 - 3 maç çok önemli olacak. Bu çocuk tutmazsa hapı yuttuk gibi bir şey.

Hiç tanımıyorum. O yüzden hiç yükselemedim kendisine. İnşallah bambaşka bir şey izletir bize. Yoksa vaziyet fena.

Olgunlaşmış 10 numara isteyen çok ama olgunlaşmış 10 numaranın adı yok.. kim istersiniz denince Bruno Fernandes ve Olmo'dan başka cevap çıkmıyor ne hikmetse.
Takımdaki "fazla" olgunlaşmış parçaları bir türlü denklemin dışına çıkaramadık ayrıca.

Gelecek oyuncumuzu değersizleştirmenin anlamı yok. Rakip alsa ne vizyonlu iş diyecek çok kişi var. Hayırlısı olsun. Umarım güzel katkı verir.

Taraftar öyle kızgın ki ilk falsosunda çocuğu gömecek. Böyle oyunculara zaman lazım bizde de o yok. Suç transferi geç yapanlarda. Umarım iyi çıkar ama gelir gelmez Mertens etkisi vermek için fazlasıyla tecrübesiz. Tek umudumuz övdükleri kadar iyi çıkması.

Sara'nın da bize gelmeden önce bomba gibi şutları vardı, herifin klipleri doksana vurduğu şutlarla dolu. Bize gelen adam şut atmayı unutuyor o yüzden çok ümitli değilim.

Geri
Üst Alt