Adem Bıyık
Parçalı Üye
9 gol 9 asist yapmış yunus akgün'ün yedeği olacaksa avuçlarız zaten. sane'de aynı şekilde geçen sezon istatistikleri yunus'tan da düşük. bitik icardi'nin bile 14 golü 3 asisti vardı herhalde.
Yine çok olmMaaş 4 değil abi, 3-3,5 arası imiş sanırım
Kim mesela?Umarım sahte haberdir.
Bu tarz oyuncular bizim gibi takımlarda iş yapmaz. Bize artık kaşarlaşmış 10 numara lazımdı.
Milletin 7 vermeyeceği adama 25 veriyoruz ne yönetim var ne scout var ne taktik var ne sportif akıl var.Bombok durumdayız.
Anlatmaya çalıştığım şey başka ama.Ben buna kimsenin 7 vereceğini bile düşünmüyorum.25 milyon ne olduğu belirsiz bir adama kimse vermez.Piyasası olduğunu bile düşünmüyorum.He yaw ..Artik danimarka liginde double double yapan heriflere 25-30 istiyorlar..Artik su bonservis enflasyonuna alisin 5-10 milyona millet copunu veriyor ancak
RahatladımMaaş 4 değil abi, 3-3,5 arası imiş sanırım
En azından bir yedeği oldu. Şu halde bu bile bir şey. Dün ölümü gösterip bugün sıtmaya razı ettiler.Yunus'un yedeği hayırlı olsun
Ne zaman bomba gibi sutlari vardi Saranin yaSara'nın da bize gelmeden önce bomba gibi şutları vardı, herifin klipleri doksana vurduğu şutlarla dolu. Bize gelen adam şut atmayı unutuyor o yüzden çok ümitli değilim.