Tier 1 Tolgahan: "Batrakov Galatasaray'da"

Batrakov'u bu kadar yerin dibine sokan arkadaşlar, oturup kaç maçını 90 dakika izlediler sahi?

Bence "müthiş futbolcu, uçacak, kaçacak" demek ne kadar yanlışsa, "bundan hiçbir halt olmaz" demek de o kadar yanlış. Kim kaç maç izledi yani bu çocuğu? Belki kötü çıkacak evet. Ama belki de müthiş çıkacak?
Hiç izlemedik ama bizimkilerin cv'si yüksek ihtimalle bunun da en fazla sara kadar top oynayacağının göstergesi bence. Düşük ihtimal tutabilir de tabi

Gelir gelmez, bilemem.. nasıl topçu onu da bilmiyorum. Yalnız, faydalı olacaktır, çünkü futbol ulemaları tarafından yerin dibine sokuluyor. Hemen gelsin. Okan oynatmazsa suç benim değil, bu çocuğun hiç değil, onu söyleyeyim. Örnek mi dün oynanan maç Nhaga dururken Kaan girdi. Faciayı siz düşünün

Tolgahan hayırlı olsun dediği hiç transferde patlamadı ama sanki burada biraz erken girdi bu haberi gibi. Samiyen falan girmedi mesela hala Batrakov bitti diye.

Hiç izlemedik ama bizimkilerin cv'si yüksek ihtimalle bunun da en fazla sara kadar top oynayacağının göstergesi bence. Düşük ihtimal tutabilir de tabi
Kötü oyuncu olmayabilir ama bu arkadas hic 10 numaraya benzemiyor bildigin saranin yerine oynar 8 olarak. Öyle vidrolarinds ince ara pas atsn bir arkadasa benzetmedim ben. Faydali olur ama 10 numara olarak degil.

Kötü oyuncu olmayabilir ama bu arkadas hic 10 numaraya benzemiyor bildigin saranin yerine oynar 8 olarak. Öyle vidrolarinds ince ara pas atsn bir arkadasa benzetmedim ben. Faydali olur ama 10 numara olarak degil.
İyi oyuncu mu değil mi bilmem ama kapalı kutu oyuncuyu ilk 11'e bukadar paraya almak doğru değil. Scout transferi yapavaksak ucuza yedeğe topçu alınmalı .ilk 11'e alınacak adamlar üst düzey liglerde kendini kanıtlamış isimler olmalı

İnce pas atsa prime kevin d bruyne olsa bitirecek adam yok yine de. Kendisi atsın şut çeksin bizimkiler kız ismet gibi.

Hayırlısı olsun. Adaptasyon dönemi biraz uzun sürebilir şans vermek lazım çocuğa.

Yalnız o mevkide tombala çekmememiz lazım, yanına Can’ı da katarsak ikisini yerine göre 8-10 gibi oynatabiliriz ya da biri kanada daha yakın oynar. Can’ın alınması burada kritik.

Bu adam şimdi 10 no da yunus ve saranın yedeği olmaya geldi dimi ? Okan’ın 23 yaş altı takıntısı var çünkü

Bu adama şimdi herkes galatasarayda diyor. Gelip antremana çıkması kaç gün alacak? Fener bir adamı alınca akşamına İstanbula gelirken bizde niye 10 gün sürüyor

Geri
Üst Alt