Açıklama |
Arkadaşlar, benim burada etkileşim ya da sosyal medyadan para kazanmak gibi bir derdim yok. Allah’a şükür ithalat ve ihracat yapan bir şirketim var; ekonomik olarak da gayet iyi durumdayım. Buradan kazanacağım 10-15 doların gram hesabını yapacak durumda değilim.
Bilgiyi benden alıp hikâyesini değiştirerek sizlere sunan fenomen veya muhabirlere inanmak istiyorsanız, beni unfollow edip engellemeniz yeterli. Buna gerçekten hiçbir itirazım yok.
Ben size olmayan bir şeyi veya sizin duymak istediğiniz şeyi söyleyemem. Bu sayfada haber yapmaya başladığım günden beri tek amacım, Galatasaray taraftarının doğru bilgiye ulaşmasını sağlamaktı. Çünkü birkaç yıl önce ben de sizin gibi doğru bilgiye ulaşabilmek için kapı kapı gezen sıradan bir taraftardım.
Şunu özellikle söylemek istiyorum:
Eğer benim derdim etkileşim olsaydı, yaz boyunca sabahtan akşama kadar Van Dijk, Musiala, Bruno Fernandes gibi isimlerle ilgili haberler pompalar, bir hikâye oluşturur ve sonunda da yaşanan her şeyin suçunu yönetime atıp kenara çekilirdim.
Bu oyuncularla ilgili attığım tweet sayısı 1-2’yi geçmez. Onları da zaten yalanlamak amacıyla attım.
Ben taraftarın duymak istediğini söyleyen kişi olmayı değil, doğru olanı söyleyen kişi olmayı tercih ediyorum.
İnanmıyorsanız moralimi bozmak yerine kendi inandığınız yere gidin. Hatta hemen şimdi unfollow edip engelleyebilirsiniz. Buna da saygı duyarım.
Ama lütfen bana saçma sapan yorumlar yapmayın.
Bundan sonra önümde iki seçenek kalıyor:
Ya sürekli bazı ergenleri engelleyeceğim ya da haber vermeyi tamamen bırakacağım.
Ben burada kimseyle kavga etmek, kimseyi ikna etmek veya kendimi ispatlamak için bulunmuyorum. Bildiğimi paylaşırım, inanıp inanmamak herkesin kendi tercihidir.
Sağlıcakla kalın.