- 18 Mayıs 2011
- 53.974
- 58.143
- 4.613
Noluyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Batrakov'a ilk Rus Morutan dememin sebebi belliydi. Alperin attığı skills videosunda aynı Morutan gibi gördüm bunu geçen sene yazdım. Ne kolpası söylesene madem?kafan mı güzel ya? ne modluğu ne güvenmesi?olmayan şeyleri olmuş gibi yazıyorsun. adam sana cevap veriyor ondan sonra 1000 tane farklı şey yazıyorsun. dün batrakov morutan gibi diyorsun, hatta boyu morutan'dan uzun diyorsun falan. bilmediğin adamlarla ilgili sürekli kolpadasın. kolpala yani buna itirazım yok sonuçta kolpgün'sün de, millet kolpalarını ortaya çıkarınca abuk sabuk cevaplar verme. kaç yaşında adamsın çocuk gibi modluğa güvenme falan yazıyorsun bir de. ne alakaysa. neyse sabaha kadar yaz bir daha cevap vermeyeceğim alıntına.
Morutan vıcır vıcır çalım atıyordu. Nasıl benzettin yahuEvet Batrakov'a ilk Rus Morutan dememin sebebi belliydi. Alperin attığı skills videosunda aynı Morutan gibi gördüm bunu geçen sene yazdım. Ne kolpası söylesene madem?
Deli gibi kosan bitiriciligi olmayan bir topcu. Osimhen'e yedek olmasini sorun yaratmayacak. Ama Umut Bulut tam tabiri, Bosnak Umut Bulut aliyoruz..
Gecen de yazdim Dunya Kupasinda ve Elemelerde kacirdigi gollere bakarsaniz hayal kirikligina ugrarsiniz.
İşte Batrakov'da atıyor Emrahcığım skill videolarında var. Zaten Batrakov geldi artık bizim topçumuz ve iyi performans göstermesi için desteğimiz sonsuz olacak.Morutan vıcır vıcır çalım atıyordu. Nasıl benzettin yahu
batrakov çalımcı değil yahu. Cicaldau desen tamam derimİşte Batrakov'da atıyor Emrahcığım skill videolarında var. Zaten Batrakov geldi artık bizim topçumuz ve iyi performans göstermesi için desteğimiz sonsuz olacak.
Kimi sattık ki bunu satalım20'ye alsak kaça satacağız bu herifi? Muhtemelen kalan maaşını verip sözleşme feshedeceğiz. Transferlerde (Osimhen gibi büyük futbolcular hariç) "bu adamı 1-2 sene kullanıp kaça satabilirim" diye düşünmek bir zorunluluk. Bu açıdan çok yanlış 1 hamle gibi görünüyor. Stuttgart mesela mantıklı davranmış, aldı etinden sütünden faydalandı satacak. Bizde geri dönüşü olmayacak.
Sallai'yi kanat diye alıp sağ bek yapmıştık bunu da forvet diye alıp stoper mi yapacağız?Ermedin Demirović = Sallainin santrafor versiyonu diyebiliriz. Faydali bi oyuncu ama bence 20-25 etmez. Max 15.