Tier 1 Tolgahan: "Galatasaray, Demirović ile kişisel şartlarda anlaşma sağladı!"

kafan mı güzel ya? ne modluğu ne güvenmesi? :asd: olmayan şeyleri olmuş gibi yazıyorsun. adam sana cevap veriyor ondan sonra 1000 tane farklı şey yazıyorsun. dün batrakov morutan gibi diyorsun, hatta boyu morutan'dan uzun diyorsun falan. bilmediğin adamlarla ilgili sürekli kolpadasın. kolpala yani buna itirazım yok sonuçta kolpgün'sün de, millet kolpalarını ortaya çıkarınca abuk sabuk cevaplar verme. kaç yaşında adamsın çocuk gibi modluğa güvenme falan yazıyorsun bir de. ne alakaysa. neyse sabaha kadar yaz bir daha cevap vermeyeceğim alıntına.
Evet Batrakov'a ilk Rus Morutan dememin sebebi belliydi. Alperin attığı skills videosunda aynı Morutan gibi gördüm bunu geçen sene yazdım. Ne kolpası söylesene madem?

Bazı arkadaşlar tepki gösteriyor da transferde bir arpa boyu yol alamamışsın ee yumurta kapıya dayanmış kimi almalarını bekliyordunuz bu beceriksizlikle.ligler başlamışken kimse as oyuncusunu verir mi?
Oyuncuyla tek dikkatimi çeken şey asist sayısı bir hayli fazla.bitiricilikten ziyade tamamlayıcı oyuncu sanırım

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Evet bir topçu hem elmander gibi pres yapıp mücadele etsin hem icardi gibi bitirici olsun hem osimhrn kadar atlet olsun ve üstelik ağustos sonu gibi alabileceğimiz biri olsun

35 yaşına gelip mükemmel koca arayan kadınlar gibisiniz yeminle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su vakitte alinabilecek en iyi opsiyonlardan biri gibi duruyor. Son uc senede ozellikle Bundesliga'da oynadigi maclarin yarisi kadar gol atmis. Forvet icin gayet guzel istatistik.
23/24 senesi performansi goz kamastirici. Gecen sene ortalama 60dk oynamis her mac ve 1500dk'ya 16 G/A sigdirmis. Rakamlar guzel gozukuyor ama izleyen birilerini dinlemek lazim.
Edit: imla

1787240703091.webp

Deli gibi kosan bitiriciligi olmayan bir topcu. Osimhen'e yedek olmasini sorun yaratmayacak. Ama Umut Bulut tam tabiri, Bosnak Umut Bulut aliyoruz..

Gecen de yazdim Dunya Kupasinda ve Elemelerde kacirdigi gollere bakarsaniz hayal kirikligina ugrarsiniz.
Screenshot 2026-08-20 at 18-59-00 Ermedin Demirovic - Performans bilgileri 25_26 Transfermarkt.webp

Screenshot 2026-08-20 at 18-59-11 Ermedin Demirovic - Performans bilgileri 24_25 Transfermarkt.webp

Screenshot 2026-08-20 at 18-59-23 Ermedin Demirovic - Performans bilgileri 23_24 Transfermarkt.webp

Bitiriciliği olmayan hali böyleyse iyiymiş.

Ali Habesoglunu alıp getirmek bu arkadaştan dahami zor.Neden düşünülmüyor ,tercih edilmiyor???

Mentalitesi, caliskanligi ve pres yapmasi en güclü özellikleri. Bundesliga'da bitiriciligi baya iyi (ama Milli Takimda biraz sabanlasiyormus.). Teknik kapasitesi, paslasma falan vasat sayilir. Böyle topu alip 2 adam calimlamasini kolay kolay göremeyiz. Ekstradan iyi olan sey, takim icinde populer ve 4-5 dil biliyormus.

Ama kisitli teknik kapasitesine bazi Stuttgart taraftari baya takiliyor. Stuttgart baya yüksek topla oynyama orani oluyor ve o sisteme tam uymuyor onlara göre. Ama takimlari son senelerde baya gelisti diye (maddi olarak da) taraftarlarinin biraz götleri kalkmis gibi geliyor bana. Görende komple olan forvetler Stuttgart beni alsinda orda oynayim diye sire bekliyor sanacak.

Demirovic fizik olarak Barış gibi sağlam adama benziyor. Bizim ligde kalıplı adamlar hep iş yaptı. Bosnanin kralı Demirovic

20'ye alsak kaça satacağız bu herifi? Muhtemelen kalan maaşını verip sözleşme feshedeceğiz. Transferlerde (Osimhen gibi büyük futbolcular hariç) "bu adamı 1-2 sene kullanıp kaça satabilirim" diye düşünmek bir zorunluluk. Bu açıdan çok yanlış 1 hamle gibi görünüyor. Stuttgart mesela mantıklı davranmış, aldı etinden sütünden faydalandı satacak. Bizde geri dönüşü olmayacak.

20'ye alsak kaça satacağız bu herifi? Muhtemelen kalan maaşını verip sözleşme feshedeceğiz. Transferlerde (Osimhen gibi büyük futbolcular hariç) "bu adamı 1-2 sene kullanıp kaça satabilirim" diye düşünmek bir zorunluluk. Bu açıdan çok yanlış 1 hamle gibi görünüyor. Stuttgart mesela mantıklı davranmış, aldı etinden sütünden faydalandı satacak. Bizde geri dönüşü olmayacak.
Kimi sattık ki bunu satalım 😂

Eğer transfer olursa tabi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yabancı hakkının forvette kullanılmasını doğru buluyorum santrafor da u23 felan olmaz. Bu elemanın da kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama 20 milyon bonservis bence fazla en 10-15 milyon arasi eder

Geri
Üst Alt