Tier 1 Tolgahan: "Galatasaray, Sergi Altimira’yı kadrosuna katmaya çalışıyor!"

Galatasaray, Sergi Altimira'yı transfer etmek için Real Betis ile görüşmelerde bulunuyor.
Görüşmeler devam ediyor, kolay değil çünkü Real Betis Ocak ayında orta saha oyuncusu için gelen üç teklifi zaten reddetmişti. (Fabrizio Romano)

Ajax in kiralik teklifini diyor herhalde

Ulan yönetim Allah seni bildiği gibi yapsın 5 dk izlemediğimiz adamı alın diye yalvarmadığımız kaldı..
iş bilmezler , rezil kepazeler... İnşallah defolup gidersiniz..

Şunu alın bari beceriksizler basın 20-25 lanet olsun size! İyi kötü noktalayalım şu cenabet dönemi.

Abdullah kavakcinin son teklifi yollamak uzere gerekli evragi imzalarken Dursun Ozbek'in bizzat ofisine gelerek veto ettigi konusuluyor.

Barcelona La Masia'dan çıkmış bir oyuncu.
Baya olumlu konuşuyorlar hakkında. Piyasası olan bir oyuncu. Gerçi tip olarak biraz basit gözüküyor, büyük takım futbolcu dediğin Flair dolusu cool olur. City istemiş geçen sene Rodri'ye Back-Up/alternatif olarak. Oyun tarzı olarak da benziyor, keza ikisi de İspanyol.

Galatasaray, Sergi Altimira'yı transfer etmek için Real Betis ile görüşmelerde bulunuyor.
Görüşmeler devam ediyor, kolay değil çünkü Real Betis Ocak ayında orta saha oyuncusu için gelen üç teklifi zaten reddetmişti. (Fabrizio Romano)

TM'den alıntı:
Buradaki o 3 teklifin reddedilme sebebi "orta sahada boşluk oluşmasın" diye biliyorum, ama Betis 2 gün önce yeni bir orta saha almış (Alvaro Fidalgo). Bu durum transferi bir ihtimal kolaylaştırabilir ayrıca oyuncu gelmek istiyor haberleri de çıkıyor karşıma.

TM'den alıntı:
Buradaki o 3 teklifin reddedilme sebebi "orta sahada boşluk oluşmasın" diye biliyorum, ama Betis 2 gün önce yeni bir orta saha almış (Alvaro Fidalgo). Bu durum transferi bir ihtimal kolaylaştırabilir ayrıca oyuncu gelmek istiyor haberleri de çıkıyor karşıma.
rierra konussun bizim icin

16 numara gibi karizmasız bir numarayı kabul etmiş bir oyuncu kesin kabiliyetine güveniyordur...
İyidir kesin...

Geri
Üst Alt