# Tolgay Arslan

kaçırırsak çok yazık olacak.ama şimdi ama devre arası...

selçuktan iyi yedek olur bu saatten sonra gitme de gitmez sağlam kontratı var alacaksın orta sahaya tolgayı seve seve yada s. s. formayı kapmaya çalışacak selçuk efendi ...

sözleşmesi bitiyo,alak da ortasaha canlana:o

takip etmiyorum ama yetenekli ise mutlaka alinmali.

ihtiyarlar ve emek hirsizlardan kurtulmak lazim, ve böyle genç isimleri kadroya katmak lazim.

Gerek yok, seneye yabanci siniri kalkarsa böyle yeteneksiz oyunculari getirmek hata olur.

Sözlesmesi sene sonu bitiyor. Sene sonunu beklemeden devre arası 1.5-2 m euro'ya alınabilir.

Bize katkısı sıfır olur kendimize bir kazık daha atmış oluruz.Bir maçlık performansla ya da genç diye aldığımız bir sürü topçu var elimizde.onlardan birisi olur

olcay şahan bundesliga da kadroya giremiyordu. geldi beşiktaş ta fark yarattı. gökhan töre keza öyle. direk 11 çıkan tolgay arslan- yunus mallı türkiye de belli bir düzeyin üstünde top oynarlar.

Gerek yok sınır kalkacak.

Veysel
Gökhan Zan
Yekta
Engin
Yiğit
Umut Gündoğan
Burak Yılmaz
Berk İsmail

gibi yetersiz adamlardan kurtulmak lazım önce.

Ben olsam

Semih, Hakan Balta, Emre Çolak, Koray Günter, Tarık Çamdal, ve yedek kalmak şartı ile Selçuk dışında yerli oyuncu bırakmam.

Selçuk'a da İYİ TEKLİF gelirse onu da çıkarırım elden.

Ama gidip de Dzemaili, Pandev alınacaksa daha iyi olmaz takım.

Kesinlikle gerek var.Sınır kalkacak diye gevşek davranmayalım.Sene başında da istiyordum,şimdi de istiyorum.Selçuk'un miyadı çoktan doldu.

Yabancı sınırı kalkacakta yine 6 + siftiri pohtan birşey olacak.. Sanki tamamiyle kalkacak alalllala..

Sınırın temelli kalkacağını düşünmüyorum. En fazla artı sistemi kalkabilir. 5+3 olmaz da direk 8 olur. Ahbap-çavuş ilişkisi çöker yoksa. Bunu göze almazlar. Mutlaka "kendi evlatlarımız" sistemini canlı tutacaklardır.

Tolgay,Tolga Cigerci ne varsa artık.Selcuk gibi ihanet eden adamlardan kurtulalım yeter ki.Zaten bu ikisi de Galatasaray'lı.Bunu sürekli deklare ediyorlar.Alalım.

Ne gerek var canim. Es-es ve Kayseri'nin çöplerinden toplariz 4-5 milyona.

Yabancı sınırı en fazla 6+3 olur, kalkıcak diye hayal kurmayın.

Geri
Üst Alt