# Tolgay Arslan

bu sene gelse hamza hoca selçuk-melo ikilisini kesermiydi hayır.seneye zaten yabancı sınırı kalkıyor ona vereceğin paraya daha kaliteli yabancı bulunur..tolgayı bu kadar büyütmeyin.belki bjknin işine yarar..
yav abi tamam kabul de kim kesecek bu Selçuk denen elfrenini

Seneye Tolgay gelmedi diye çildiricaz zaten. Bu zihniyet yüzünden elimizde çöp doldu. Bir sürü bonservissiz oyuncu var. Yönetim bunu yapamazsa dahi Tolgay'in transfer edilmemesi yanliş birşey degil.

yav abi tamam kabul de kim kesecek bu Selçuk denen elfrenini

valla hamza hoca olduğu sürece xavi gelse selçuğu kesemez.seneye hamza hoca bazı inatlarından vazgeçmezse yabancı bi td ciddi ciddi düşünülmeli.hamza hoca seneye kalırsa burak-selçuk ikilisini her maç ilk 11 de oynatır diye korkmuyor deyilim..

valla hamza hoca olduğu sürece xavi gelse selçuğu kesemez.seneye hamza hoca bazı inatlarından vazgeçmezse yabancı bi td ciddi ciddi düşünülmeli.hamza hoca seneye kalırsa burak-selçuk ikilisini her maç ilk 11 de oynatır diye korkmuyor deyilim..
Korkacak bişey yok ben Burak Selcuk ikilisinin her mac ilk 11 de olacağından eminim zaten. Daha kötüsü röportajlarinda sürekli Umuttan vazgeçmek istemediğini söylüyor ben bunu düşündükçe cildiracak gibi oluyorum

tolgay abartılan kadar büyük oyuncu değil. Emre çolak eğer biraz kafasını kullansa tolgaydan 2-3 gömlek iyi futbolcu.

tolgay gelse elimizde patlayacak yeni bir çöpümüz daha olacaktı ve seneye getirene sövülecekti.

sanki yaya toure bana 40 tane bulursun aradıktan sonra

bruh adam yektadan iyi. lesh atmaya gerek yok sinci.

ilk macinda atti o golu sonucta. kumas iyi
Oynadigi takimida goz onunde bulundurmak lazim, Besiktas'in A2 takimini getir yine Sariyer'i maglup ederdi, onun icin bu macta Tolgay'i analiz etmek yanlis olur.

Yami mesele tolgayın kalitesinden ziyade fiyatı. Olcay- veli gibi oyuncuları biz alabilirdik ama ilgilenmedik bile, bjk çok ucuza aldı. Şimdi tolgayda öyle. En kötü 30 yaşındaki yektayı gönderip yedek olarak düşünebilirdik. Ama biz ucuz yerli hele gurbetçi almayız. Bize en az 3 ,4 milyonluk yerli kazığı lazım. Transfer politikamız böyle. Tolgayın fiyatı 4 milyon euro olsaydı, devreye girip alırdık

kontejan kalkmasa gelmesini isterdim ama artık gereksiz. seneye selcuk-melo'yu yollayıp merkeze 2 tane zenci dinamo almamız lazım.

bizde bir BIRHAN var altyapidan yeme yaninda yat .. ama cesaretli olup oynatacak antrenor lagzim

güzel gol atti, hakkini yemelim, ama yerli modriç mualemesi de yapmayi gerek yok.

tolgaydan ancak iyi kadro oyuncu olur, yektadan daha iyi süphesiz

alalim demistik ama güzide renkdaslarimiz tarafindan cöp ilan edilmisti

sutör topcu pas yapiyor oyunu aciyor

aha melo gitti,gayet tabii oynardi

Ekici ve tolgayin toplam bonservisi bizim Yektanin yarısı. Futbolculuklarini karsilastirmaya gerek bile yok.

Buralarda Yekta,Tolgay'dan iyi diyen futbol cahilleri vardı. Nerede onlar? Yerin dibinden çıkabildiler mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zamaninda Kerim Frei,Gokhan Tore,Tolgayi alalim dedik gelen giden cöp ilan etti.Kim bu cöpcüler.

Geri
Üst Alt