Tolunay Kafkas: "Bana şerefsiz diyenin elini sıkmam"

Melih Akan

Berlin Panteri
Karabükspor teknik direktörü Kafkas, Fenerbahçe maçından sonra İsmail Kartal'la koridorda yaşadıkları diyaloğu anlattı.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe- Karabükspor karşılaşması sonrası soyunma odası koridorunda yaşanan şok diyaloga Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas açıklık getirdi.

KORİDORDA HOCALAR BİRBİRİNE GİRDİ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kafkas, "İsmail Kartal'la maç sonunda böyle bir olayımız oldu. Ama ne hikmetse olayın nedeninden hiç bahsedilmemiş. Benim yerimde kim olsa, aynı şeyi yapardı. Bana kalkıp şerefsiz diyeceksin sonra da şerefsiz dediğin kişi sana elini uzatmayınca bu ayıp olacak. Acaba kimin yaptığı ayıp" açıklamasını yaptı.

Genç teknik adam Gaziantepspor'u çalıştırırken 2010-2011 sezonunda Kadıköy'de oynadıkları 90+6 dakikada Santos'un attığı golle mağlup oldukları maçın devre arasında o dönem Fenerbahçe yardımcı antrenörü olan İsmail Kartal'ın soyunma odasına giderken kendilerine dönerek, "Şerefsizler kim için oynuyorsunuz" diye bağırdığını hatırlatarak, "Bu olay çok kişi tarafından görüldü, yazıldı çizildi, hatırlayın. Unutulacak bir şey değil çünkü. Belli ki İsmail unutmuş. Bu lafları etti sonra bugüne kadar da kalkıp bir özür filanda dilemedi. Kaldı ki o günden bu yana iki üç yerde de karşılaştık ne o bana geldi ne de ben ona gittim, bu olay yüzünden. Şimdi kalkıp o şerefsiz dediğin ve özür de dilemediğin kişiye elini uzatıyorsun, orda milletin önünde. Bana şerefsiz diyen birine elimizi uzatırmıyım, uzatmadım, uzatmamda... Kim uzatır acaba ? Zaten bana doğru yaklaştığında, "bana gelme ismail" diyerek kulağına eğilim "İsmail ben şerefsiz değilim şerefsiz olacak bir şey yapmadım, sana elimi uzatmam" dedim. Olay tamamen bu. Ayıbı yapan o kalkmış elimi uzatmadığım için bana yaptığın ayıp diyor" açıklamasını yaptı.

145872.jpg

2 gunda bozuldu adam bu kulupte birseyler var anlamis degilim bey efendi bildigmiz adamlar ordada 2 gun takilip suyunu ictimi serefsizlesiyor..

Edep, saygi, şeref, geçen hoca sayesinde de namus diye önemli şeyler yok o kulüpte, sonra da biz Atatürk''ün kulübüyüz diyorlar. :D

bknz: mal

2 gunda bozuldu adam bu kulupte birseyler var anlamis degilim bey efendi bildigmiz adamlar ordada 2 gun takilip suyunu ictimi serefsizlesiyor..

kardes bu ismail elemani uzun senelerdir orada. onun icin cok normal. amcasi azizden ogrenmis bir suru seyi.

Bu ismail şike zanlısı bir futbol katili. Aziz yıldırım'ın şike yaparken pis işlerini yaptırdığı kişilerden biri

bu kulübün pis havasını soluyan cirkeflesiyor

mesela topal gecen mac emre güngörü durduk yere itti emre karsılık vermedi

gecen sene arenada sneijdere diklendi felan

nerde bizdeki efendi topal

simdi bakıyoruz sagında solundaki cirkeflerden cok sey ögrenmis

oynadıgı takımın karakterini cabuk benimsemis

buguna kadar hep arka planda kaldigi icin bi yanlisini gormedim bir bayanat birine laf cakma kavga felan hic olmadi efendi biri herhalde dedim..

yok hacım ya volkan ve emre bel. kırması karışımı bişey futbolculuğunda da böyleymiş yardımcı ant.kende böyleymiş hep böyleymiş.

geçen yılın önceki yılın fenerin olaylı haberlerini okursak hep ismi geçiyor kendisinin.

Fenerbahçe'ye karşı mücadele etmezsen şereflisin,mücadele edersen senden şerefsizi yok. Fenerbahçe'nin maçlarında direkt 3 puan yazılması gerekiyor,hatta sadece sahaya formasını koysa bile. 17 takım bir yerde, Fenerbahçe bir yerde...O yüzden diğer takımlar Fenerbahçe'ye itaat etmeli. Fenerbahçe her sene şampiyon olmalı,yoksa o ligde şike vardır,tüm takımlar şerefsizdir,ülkenin başbakanı da aklını başına almalı yoksa sandıkta görüşürler. Şampiyon olurlarsa da "bu ülkeye yakışan Fnerbahçeli başbakan" diye değişir herşey...ABD'ye söz geçirirsin Fenrbahçe'ye söz geçiremezsin.Nitekim bir yenilgide TFF başkanını tukaka yaparlar,hakeme düdüğünü astırırlar,stad yakarlar,polis aracı devirirler,ülkede kargaşa yaratırlar...

İşte Fenerbahçe büyüklüğü böyle bir büyüklüktür (!)

Tolunay Kafkas, karakterini beğendiğim bir insandır.

Kendine yakışanı yapmış.

Tolunay Kafkas > Hamza Hamzaoğlu

tolunay feneri yenmeyi öğrenemedi bir türlü onun dışında iyi hoca

Bu ismail şoparı futbolculugunda da cirkefin tekiydi. Yusuf Altuntastan şamari yemisti macin ortasinda. Efendi gibi görünüyorsa aldanmayin o sinsiligindendir

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tolunay cok iyi bir hoca degil bana gore ama adamdir. Durustlugunu severim..

Hmm.. Elini sıkmadığın herifin takımını şampiyon oldular diye şakır şakır alkışlatıyordun ama hoca. Unutulmuş galiba bu sevgi sözcükleri uçuştuğuna göre..

Geri
Üst Alt