# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ledesma ve Rosicky

Elano ve sağ açık ? Güldürmeyin adamı ya, Brezilya'da bütün kanadı Maicon kullanıyor. 60 dakikalık kondisyonu var zaten, Rosicky gelirse, Elano bye... :)

Rosicky transferi Elano'nun gideceği anlamına geliyor sanırım vallahi yıkılırım inşallah böyle birşey olmaz. Tüm takım Elano-Arda üzerine kurulacaktı bu sene büyük hayallerim vardı :/

Psikopat bir orta saha rotasyonumuz olur. Kanatlar da fena değil. Bekler, stoperler de alternatifli. Bir forvet daha gelirse tadından yenmez. Pektemek tercihimdir.

ulan elano sağ açık diyen kim kafayı yedirirsiniz adama:D,

----------melo ------gilberto

------elano-----kaka------robinho

-----------------fabiano

----------cana-------ledesma

------elano----rosicky-------arda

-----------------baros

aynısı işte dediğim bu:D

Yahu aynen İspanya gibi düşünün işte. Orada Fabregas, İniesta klasik kanat gibi mi oynuyor? Hayır. Aynen o sistemden bahsediyor Yunus.

Bence elenirsek bu transferler olmaz. Ona bağlı.

Büyük ihtimalle öyle olur anlaşma sağlanmış. Maç sonucu bekleniyordur.

İşin kötüsü yine her seneki gibi geç kaldık. Malum Skibbe ile Steau Bükreş maçına Baros yetişseydi Şampiyonlar Ligindeydik. Bu senede aynısı olmaz umarım

Elano sağ açık oyuncusu değil ki, Yunus'un ve benim yazdığım kadroda ve dizilişte sağ açık gibi mi duruyor sizce :) ? Sağ tarafta ama ortaya yakın, sağ iç işte. Öyle de oynatabilir Rijkaard.

Rosicky transferi Elano'nun gideceği anlamına geliyor sanırım vallahi yıkılırım inşallah böyle birşey olmaz. Tüm takım Elano-Arda üzerine kurulacaktı bu sene büyük hayallerim vardı :/

Elano zeka , yaratıcılık olarak formda ve fit bir Rosicky´nin yarısı bile değil , hem Milan Baros ile saha dışı ve saha içinde müthiş uyumlu bir adam geldi . Anlamıyorum sizi böyle bir oyuncu geldi sevinmiyorsunuz , işe yaramaz Elano gitti diye üzülüyorsunuz .

Elano gitti . Adamın ismi ne Uefa'ya ne de federasyona bildirildi. Satılıp transfer bütçesi oluşturulacak.

Bence hiç gereği yok Elano'ya, Pino'yu koyarız oraya olur biter. Hatta Serdar Özkan'a bile razıyım.

Elano sağ açık oyuncusu değil ki, Yunus'un ve benim yazdığım kadroda ve dizilişte sağ açık gibi mi duruyor sizce :) ? Sağ tarafta ama ortaya yakın, sağ iç işte. Öyle de oynatabilir Rijkaard.

O taktikle oynamamızı imkansız görüyorum açıkçası. Ledesma, Rosicky, Cana ve Elano sağ iç. Bence imkansız.

Daha hiç birşey kesin değil arkadaşlar,çok fazla kendinizi kaptırmayın derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt