# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Hadi gelin lan artık.

Eğer iş bittiyse yarın açıklanır bence. OFK maçında konsantrasyonu bozmamak için ertelenmiştir açıklama.

Ledesma'yı bilmiyorum ama Rosicky bizi uçurur.

Prekazi maçı yorumlarken başkana Jovanovic cd'si verdim...Emininm Rijkaard'da görünce alınmasını isteyecektir...Bence sizde dedikleri gibi Ledesma'dan 2-3 gömlek üstün oyuncu dedi... Ne iş...?

rosicky transfer edilsin . gözüm ledesmayı falan görmeyecek.

transferler ne zaman açıklanıyor bir gelişme var mı? s.a. bu arada :)

Bu iki transfer olursa, orta saha level 3'ten level 15'e atlar galiba.

Bu iki transfer olursa, orta saha level 3'ten level 15'e atlar galiba.

Aynen öyle Sarp-Ayhan yerine Rosicky-Ledesma hayali bile güzel artık bıktık şu adamlardan.İnşALLAH yönetim almıştır da güzel futbol, hızlı futbol izleriz bu sene.

Arjantin diye biliyorum, ama İtalyan pasaportu olabilir.

Arjantin vatandaşı ama İtalyan pasaportu da var. Yalnız eskiden bir Arjantinli için İtalyan pasaportu almak kolaydı. Araya iki adam sokup, parayı bastırıp İtalyan pasaportu alan çok adam var. Arada bazıları bayağı büyük cezalar aldılar, sonra İtalyan hükümeti olaya el koydu. Şimdilerde şartlar bayağı ağır, her önüne gelene vermiyorlar. Ledesma da bir şekilde almış zamanında. Burada birileri İtalyan milli takımına çağrıldığını falan söyledi ama ben öyle birşey duymadım.

gelin lan :o

Ledesma ve rosicjy daha sonradan gelir mi bilemem ama şuanda bence anlaşılan bişey yok.Scoutgs sercan yıldırımda olduğu gibi patlamış olabilir.

Ledesma ve rosicjy daha sonradan gelir mi bilemem ama şuanda bence anlaşılan bişey yok.Scoutgs sercan yıldırımda olduğu gibi patlamış olabilir.

patlasaydı ahebri geri çekerlerdi.

yrn sabah 8de belli olur kesin

Biseyler oluca, cumle alem gordu orta alana tek bir transferle gecen seneden bir farkimizin olmayacagini.

Arjantin vatandaşı ama İtalyan pasaportu da var. Yalnız eskiden bir Arjantinli için İtalyan pasaportu almak kolaydı. Araya iki adam sokup, parayı bastırıp İtalyan pasaportu alan çok adam var. Arada bazıları bayağı büyük cezalar aldılar, sonra İtalyan hükümeti olaya el koydu. Şimdilerde şartlar bayağı ağır, her önüne gelene vermiyorlar. Ledesma da bir şekilde almış zamanında. Burada birileri İtalyan milli takımına çağrıldığını falan söyledi ama ben öyle birşey duymadım.

Renktaş ben de dikkat ettim bu olaya. Arjantinle İtalya arasındaki bağ nedir biliyor musun? Nasıl o kadar kolay alabiliyorlardı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt