# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

arsenal ile lazio rosicky ile ledezmayı takas etceklermiş.

Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Noldu beyler hareketlenme yok mu? Pazartesiye kaldı sanırım..

Tomas Rosicky Galatasaray’da !

Galatasaray uzun zamandır aradığı oyun kurucuyu İngiltere'de buldu. Transferde geçtiğimiz sezonki hatalara düşmek istemeyen sarıkırmızılı yönetim, Arsenal'ın Çek yıldızı Tomas Rosicky'yi renklerine bağladı...

Tomáš Rosick? (d. 4 Kasım 1980, Prag); İngiliz Premier League takımlarından Arsenal ve Çek Cumhuriyeti Milli Futbol Takımı'nda forma giyen ve orta sahada görev yapan futbolcudur. Kardeşi Jiří Rosick? de profesyonel futbolcudur.

Çek futbolcu dünyanın en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterilen Rosick?, 2006/2007 sezonundan beri İngiltere'nin Arsenal takımında forma giyiyor. Hücuma dönük orta saha futbolcusu olarak tercih edilen Rosicky, yeni sezonda ise sol kanatta forma giyiyor. Arsenal döneminde sık sakatlık geçiren Rosicky, 44 maçta forma giyip 9 gol attı ve 5 asist yaptı. Tomáš Rosick?, 2010 / 2011 sezonunda Galatasaray forması için ter dökecektir.

Çek Cumhuriyeti Milli Futbol Takımı'nında formasını giyen Rosicky milli formayla oynadığı 67 maçta 18'de gol atmıştır. 2010-2011 sezonunda Galatasaray forması giyecektir.

https://www.gstvnet.com/153-tomas-rosicky-galatasarayda.html

Cevap: Tomas Rosicky Galatasaray’da !

:o

Heyecanlandırdınız bea

2-2 değil beyler sakin.

Böyle bir saçmalık olamaz.Bu başlığı açan arkadaşa iyi küfürler ettim.

Edit : Başlık birleştirince entry'min bir anlamı kalmadı ama cidden iyi küfür ettim :D :D

ulan nası heycanlandım ya demekki gelince böyle bi duygu oluşacak bende :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt