Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma
Hani haftasonu açıklanmazdı transferler.
Hani haftasonu açıklanmazdı transferler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
murat yalçındağ'ın oturduğu sitede güvenlik görevlisiyim. sordum dün bir kere cesaret edip murat bey transfer var mı diye büyük aşama kaydettik bekliyoruz bir iki güne iki tane olur cimbomlu dedi, nereden anladınız galatasaraylı olduğumu dedim ülkede 3 kişiden 1 i galatasaraylı bugun rastladığım iki kişi galatasaraylı değildi diye espri yaptı gerçekten farklı bir kültürümüz var adamın konuşması bile bir değişikti.![]()
Yapılır tabi, nerden çıktı yapılmayacağı.
lazio brezilyalı ortasaha oyuncusu hernanes le anlaşmış ledesma yı gözden çıkardılar gibi.pazartesi veya salı dananın kuyruğu kopacak bekleyip görelim
Ne bileyim dun bir çok arkadaş , saat 6 yı bekledi sonra pazartesiye kaldı felan dediler ondan![]()
Bizde bu zamana kadar hic hafta sonu transfer aciklanmadi. Bende bilmiyorum niye. Aslinda aciklama yapilabilir ama bu zamana kadar hic yapmadik.![]()
Ne bileyim dun bir çok arkadaş , saat 6 yı bekledi sonra pazartesiye kaldı felan dediler ondan![]()
Hafta sonu transfer açıklanmaz mı![]()
Bizde bu zamana kadar hic hafta sonu transfer aciklanmadi. Bende bilmiyorum niye. Aslinda aciklama yapilabilir ama bu zamana kadar hic yapmadik.![]()
scoutgs imzalar atildi diyor, rosicky bugun maça çikiyor, nasil oluyor bu is